Kritikos sulaukusi Inga Jankauskaitė kirto atgal

Socialiniuose tinkluose „Lietuvos balsas“ pasidalijo dar nematytu vaizdo įrašu iš būsimos trečiosios projekto laidos, kuris LNK televizijos eterį pasieks sekmadienį. Vaizdo įraše užfiksuotas Leono Somovo ir Ingos Jankauskaitės ginčas, įvykęs dėl vienos dalyvės, kuriai „aklųjų perklausų“ metu atsisuko abu mokytojai.

 Inga Jankauskaitė ir Leonas Somovas.
 Inga Jankauskaitė ir Leonas Somovas.
 Leonas Somovas.
 Leonas Somovas.
 Inga Jankauskaitė.
 Inga Jankauskaitė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 23, 2018, 11:37 AM

Nufilmuotame epizode Leonas Somovas negaili Ingai Jankauskaitei kandžių komentarų, sakydamas, jog pagal jos komandos lygį, dalyvės pasirodymas Ingai patiko vos prasidėjęs, tuo tarpu pati Inga Jankauskaitė Leonui Somovui atsikirto, jog dalyvė solistės jėgos pas Leoną niekuomet nepajustų, nes mokytojas apie vokalą neturi jokio supratimo ir viskas ką gali, tai ant kūrinio uždėti „beat‘ą“.

Įsiplieskęs geriausiais draugais projekte jau spėjusių tapti mokytojų ginčas netruko peraugti ir į kandesnius žodžius vienas kitam, po kurių Donatas Montvydas ir Justinas Jarutis atsitraukė ir geriausių bičiulių „pasikandžiojimą“ nusprendė stebėti iš žiūrovų vietos.

„Pas tokią piktą mokytoją tikrai nerekomenduočiau eiti“,- laidoje Ingai Jankauskaitei įgėlė Leonas Somovas.

„Įžeidinėjimas kitų žmonių yra silpnumo požymis, pagalvok ir apie tai. Ką jis gali suprasti apie moters pasaulį?“,- po mokytojo replikos dalyvei sakė Inga Jankauskaitė.

Laidoje Leonas Somovas pripažino – kovojant dėl geriausių balsų, tinkamus žodžius parinkti ne visada taip paprasta.

„Kartais mūsų emocijos paima viršų, greitai susierzini, greitai kažką atsakai, o dažniausiai tuomet atsakai net nepagalvojęs“,- apie kandžius vienas kitam pasakytus žodžius sako Leonas Somovas.

Aštrūs Ingos Jankauskaitės ir Leono Somovo komentarai ir dalyvės sprendimas, kurį mokytoją, po jų vienas kitam išsakytos kritikos pasirinkti – jau šiandien 19:30 per LNK.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.