Viešumos vengianti Jūratė Bitinaitė apie dukros tėvą: „Jaučiausi nesaugiai“

Prieš dešimt metų Jūratė Bitinaitė buvo viena žinomiausių Lietuvos pramogų pasaulių gražuolių, ji vedė televizijos laidas ir mėgavosi žvaigždės gyvenimu savo tėvynėje.

Jūratė Bitinaitė, Mario Sanchez Avila.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Jūratė Bitinaitė, Mario Sanchez Avila.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 Jūratė Bitinaitė (dešinėje).
 Jūratė Bitinaitė (dešinėje).
J.Bitinaitė su kelionėmis susijusį darbą rado visiškai atsitiktinai.<br>V.Ščiavinskas
J.Bitinaitė su kelionėmis susijusį darbą rado visiškai atsitiktinai.<br>V.Ščiavinskas
Jūratė Bitinaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Jūratė Bitinaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Jūratė Bitinaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Jūratė Bitinaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Buvusi TV laidų vedėja Jūratė Bitinaitė.<br>Organizatorių nuotr.
Buvusi TV laidų vedėja Jūratė Bitinaitė.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Sep 26, 2018, 2:38 PM

Tačiau Jūratė sako, kad nebenorėtų pakartoti pramogų pasaulio žvaigždės gyvenimo. Dabar Jūratė į tėvynę neilgų atostogų grįžo pasikeitusi. Meksikoje kartu su mylimuoju Mario Sanches Alvila ir pusės metų dukrele Kaia Selena ji gyvena visiškai kitaip.

„Sutikau savo vyrą, kai man buvo 37-eri. Spaudimą iš aplinkinių jau patirdavau, kai man buvo 29-eri. Tai aš tų spaudimų esu patyrusi ne vieną ir ne du. Manęs jau tai nebeveikė, nes aš visą savo gyvenimą svajojau ne apie tai, koks žmogus turėtų ateiti į mano gyvenimą, o kokia būsiu aš su tuo žmogumi, kuris ateis.

Nes iš tiesų tai, kokia esi tu, yra visiškai tiesioginis atspindys to, kokiuose santykiuose ir kokioje aplinkoje gyveni”, – teigia Jūratė.

Būdama studentė Jūratė išgarsėjo, kaip sakoma, per vieną naktį – viena televizijos laida ieškojo įspūdingos išvaizdos gražuolės, ir Jūratė puikiai atitiko keliamus kriterijus.

„Buvau viešai vadinama barakuda ir dar baisesniais žodžiais, nors iš tiesų tas turtingas verslininkas nėra nieko man padovanojęs”, – šį trečiadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo… Iki…” prisipažins ji.

Šiandien aukštą blondinę praeiviai Vilniuje nulydi žvilgsniu tik dėl dailios išvaizdos, nes prieš dešimt metų ji suprato pasiekusi Lietuvoje viską ir išvyko daryti tarptautinės karjeros.

„Lietuva man tapo per maža, visko pasiekiau, viską žinojau ir išbandžiau. Lygiai taip pat iš televizijos išėjau. Dėl to, kad pasijaučiau viską nuveikusi tame formate, kuriame aš buvau televizijoje”, – atvirauja moteris.

Jūratė dirbo tarptautinėse kompanijose kazino versle, keliavo ir vadino save pasaulio piliete.

„Man sekėsi karjeroje, bet tik ne santykiuose”, – sako ji.

Jūratė jau trejus metus nebedirba samdomo darbo didelėje korporacijoje ir neseniai baigė specialius mokslus bei tapo holistinės gyvensenos konsultante.

Rytais ji medituoja ar su mylimuoju Meksikoje veda užsiėmimus – Jūratė moko moteris, kaip pažadinti savyje moteriškumą ir tapti laimingoms.

Ji neslepia – reikėjo pasiryžti išeiti iš itin gerai apmokamo darbo, atsisakyti prabangaus gyvenimo, pradėti taupyti ir pragyventi iš nestabilių ir nedidelių pajamų.

Prieš dešimt metų Lietuvoje ji televizijoje uždirbdavo 12 tūkstančių litų, išvykusi į užsienį – dar daugiau.

Prieš daugiau nei metus Jūratė Indijoje sutiko savo mylimąjį Mario. Jis – ypatingų galių turintis dvasinis gydytojas, kuris visą gyvenimą keliauja po pasaulį ir iki šiol net neturėjo savo namų.

Paklausta, ar jai nebuvo baisu susilaukti dukros su tokį neįprastą gyvenimo būdą pasirinkusiu trejais metais vyresniu meksikiečiu, Jūratė atvirauja:

„Tikrai jaučiausi labai nesaugiai ir nieko iš jo nereikalavau.“

38-erių Jūratė neslepia – ji jau seniai svajojo apie šeimą, tačiau iki šiol neatsirado vyras, kuris būtų nebijojęs to pasiūlyti savimi pasitikinčiai, sėkmingai ir stipriai moteriai. Ji neslepia – nuo vienatvės ilgus metus ją gelbėjo didelis darbo krūvis.

„Čia buvo mano klaida. Iki šiol nežinojau, kaip pažadinti moterišką energiją, todėl man nesisekė pritraukti tinkamų šeimai vyrų”, – sako Jūratė.

Jūratė jau ruošiasi sausio mėnesį vyksiančiai sąmoningumo stovyklai Meksikoje, į kurią kviečia lietuves. Po tokių atostogų, pasak Jūratės, moterys grįžta ne tik tobulai įdegusios, bet ir labiau savimi pasitikinčios. Jūratė su Mario patys ruošia sveiką maistą, veda meditacijas ir jogą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?