Gintarės Karaliūnaitės mama atskleidė iki šiol neviešintas detales apie sukrėtusį įvykį

Žinoma žolininkė Adelė Karaliūnaitė (73 m.) prabilo apie dukros Gintarės Karaliūnaitės (40 m.) ir jos jau buvusio sutuoktinio Marco Andre Canuel (37 m.) teisminę kovą.

 A. Karaliūnaitė.
 A. Karaliūnaitė.
G. Karaliūnaitė su dukra ir buvusiu vyru.<br> LR archyvo nuotr.
G. Karaliūnaitė su dukra ir buvusiu vyru.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-10-17 12:49, atnaujinta 2018-10-17 13:28

Moteris atskleidė iki šiol neviešintas detales apie teismo procesus ir taip lauktą sprendimą – uždrausti anūkės tėvui ją išsivežti į užsienį.

Pasak garsios žolininkės, M. A. Canuelis padarė lemtingų klaidų, kurios lėmė kitokį teismo sprendimą, nei jis tikėjosi.

„Mūsų šeima nuo seno turi labai stiprius advokatus. Į juos buvo kreiptasi iškart. Svarbiausia mums buvo, kad mergaitė liktų Lietuvoje. Ji čia gimusi, augusi, nenorėjome, kad tėtis ją išsivežtų į užsienį. Jis vis dar yra Lietuvoje, tačiau teismas baigtas ir yra nuspręsta, kad mergaitė turi gyventi su mama“, – laidoje „Ant bangos“ pasakojo A. Karaliūnaitė.

Pasak dainininkės Gintarės Karaliūnaitės mamos, M. A. Canueliui teime visgi pavyko išsireikalauti piniginės kompensacijos: „Jis reikalavo tam tikros sumos. Nežinau, ar šiaip už grožį, ar už tai, kad savo gražiausius metus atidavė mano dukrai.

Teismas jam nedidelę dalį pinigų priteisė, tačiau jo įsiskolinimai yra kur kas didesni. Jis neatvyko į kelis susitikimus su dukra, padarė klaidų, tai jį labai greitai pastatė į vietą. Aš manau, kad teismas priėmė labai išmintingą sprendimą“.

Žolininkė įsitikinusi, kad šia tema kalbą paskutinį kartą: „Nemanau, kad reiktų dar liesti ir eskaluoti šią temą. Mergaitei jau penkeri, ji greitai užaugs, galės paskaityti spaudą.

Nemanau, kad reikalinga apie savo tėtį ir mamą skaityti įvairiausius dalykus. Vaikas nekaltas dėl jų nesutarimų. Dėl to manau, kad savo paklodžių viešai skalbti nebereikia, tie laikai jau praėjo“.

Išskirtinis Adelės Karaliūnaitės interviu apie dukros skyrybų detales ir neįtikėtiną imuniteto stiprinimą artėjant žiemai – jau ketvirtadienį laidoje „Ant bangos“ 21:00 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

„Ant bangos“ – trečiadienį ir ketvirtadienį, 21.00 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.