„Lietuvos balse“ Donatas Montvydas sulaužė taisykles – mokytojai šokiruoti

Jau šiandien LNK eterį pasieks paskutinė „Lietuvos balso“ aklųjų perklausų etapo laida, kurioje dalyviai visais įmanomais būdais stengsis iškovoti paskutines kelias vietas beveik pilnose mokytojų komandose.

 Projekto organizatorių nuotr.
 Projekto organizatorių nuotr.
 D. Montvydas.<br> Projekto organizatorių nuotr.
 D. Montvydas.<br> Projekto organizatorių nuotr.
 D. Montvydas.<br> Projekto organizatorių nuotr.
 D. Montvydas.<br> Projekto organizatorių nuotr.
 D. Montvydas.<br> Projekto organizatorių nuotr.
 D. Montvydas.<br> Projekto organizatorių nuotr.
 J. Jarutis.<br> Projekto organizatorių nuotr.
 J. Jarutis.<br> Projekto organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2018-10-21 15:02

Po šio sekmadienio kiekvieno mokytojo komandoje bus po penkiolika geriausių šalies balsų, su kuriais jie jau po savaitės drauge paruoš įspūdingus pasirodymus naujame „nokautų“ etape.

Tačiau šiandien, paaiškės, jog vienas iš mokytojų, skirtingai nei kiti, į kitą projekto etapą keliaus ne su penkiolika, bet su šešiolika dalyvių.

„Žinai ką aš padariau? Aš ką tik sulaužiau projekto taisyklę. Aš turiu visus penkiolika dalyvių“,- paspaudęs mygtuką po dalyvės pasirodymo sakė Donatas Montvydas.

Mokytojai negalėjo patikėti savo akimis – kodėl Donatas Montvydas pats nusprendė, kad gali pažeisti projekto taisykles, kurios turėtų būti vienodos visiems mokytojams? Tačiau Donatas mokytojams turėjo paaiškinimą – dalyvei jis atsisuko, nes ši scenoje išdrįso atlikti skandalingai pagarsėjusią dainą „Nieko verta“.

„Niekada negalvojau, kad šitą dainą galėtų atlikti mergina. Paimsiu tave į savo komandą už tavo drąsą, už tai, kad pateisini mano kūrybą, mano muziką, už tai, kokia ji yra iš tikrųjų“,- laidoje kalbėjo Donatas Montvydas.

„Kai būni naujokas, gal ir nieko laužyti taisykles. Bet kai laimi tris kartus iš eilės projektą, tai jau yra nesąžininga“, – po tokio akibrokšto nusivylimo neslėpė Leonas Somovas. Jam pritarė ir kiti mokytojai, garsiai klausdami, kokią teisę Donatas turi taip elgtis.

„Aš jaučiuosi, kad galiu tai padaryti. Aš manau, kad ne apie mokytoją šitas projektas, jis apie dalyvius, kuriems mes suteikiame šansą. Kai aš sukūriau šitą dainą, gavau labai daug nesupratimo, kodėl aš į viešumą paleidau tokią dainą. Ir niekada nesitikėjau, kad „Lietuvos balsas“ šitą kūrinį paims. Man tai yra revoliucija. Ir pagarba merginai, kuri išdrįso ją padainuoti ir suprato, apie ką šita daina“,- savo sprendimą bandė apginti Donatas Montvydas.

„Tai yra sukčiavimas. Tačiau tebūnie, daro jis ką nori. Aš vis tiek nemanau, kad šie metai jam bus ketvirtoji pergalė“,- po tokio Donato sprendimo kalbėjo Justinas Jarutis.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.