Vaiva Budraitytė prabilo apie manekenės D. Didžiūnaitytės žūtį ir S. Grafininos paieškas

Viena žinomiausių Lietuvos būrėjų Vaiva Budraitytė (57 m.) pažvelgė į garsiausių pastarojo meto kriminalinių bylų horoskopą. Astrologė išsamiai išnagrinėjo garsios manekenės Dovilės Didžiūnaitytės (22 m.) žūtį bei be žinios dingusios Sandros Grafininos (28 m.) paieškas. Moteris atsakė į visiems labiausiai rūpimus klausimus – kaip žuvo garsi manekenė ir ar kada nors išvysime gyvą Sandrą Grafininą?

 Vaiva Budraitytė prabilo apie manekenės D. Didžiūnaitytės žūtį ir S. Grafininos paieškas.  
 Vaiva Budraitytė prabilo apie manekenės D. Didžiūnaitytės žūtį ir S. Grafininos paieškas.  
 V.Budraitytė.
 V.Budraitytė.
D. Didžiūnaitytė.  
D. Didžiūnaitytė.  
 S.Grafinina.
 S.Grafinina.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 14, 2018, 1:39 PM, atnaujinta Nov 14, 2018, 1:46 PM

„Vos pažiūrėjus į Dovilės horoskopą, tampa aišku, kad toks likimas jai buvo neišvengiamas. Būtent šis Dovilės gyvenimo laikotarpis buvo kupinas įtampos, nerimo ir įvairių sunkumų. Jai buvo toks nepalankus planetų išsidėstymas, kad tuo metu galėjo nutikti visko“, – laidoje „Ant bangos“ prabils garsi būrėja V. Budraitytė.

Kalbėdama apie mįslingą Sandros Grafininos dingimą, V. Budraitytė dar kartą patvirtino, kad labai mažai vilčių, jog Sandra Grafinina atsiras gyva: „Turėjau labai mažai duomenų apie Sandrą ir jos vyrą, tačiau, kiek žiūrėjome su vyru į jos horoskopą, mes abu nemanome, kad Sandra yra gyva. Ir visgi, turime pripažinti, kad vilčių, jog jos kūnas kada nors bus rastas yra labai mažai.“

Žinoma astrologė taip pat papasakojo apie lemtingųjų dienų įvykius, kas galėjo nutikti ar net prisidėti prie mįslingo garsios manekenės D. Didžiūnaitytės žūties ir Sandros grafinimos dingimo. Laidą „Ant bangos“ žiūrėkite kiekvieną trečiadienį ir ketvirtadienį, 21:00 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

„Ant bangos“ – trečiadienį ir ketvirtadienį, 21.00 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.