Monika Šalčiūtė prabilo apie romaną su Donatu Motiejūnu: „Galbūt kažkokia meilužė buvau“

Ilgų plaukų perukas, ilgos blakstienos, ryškus makiažas – socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė (25 m.) iškart traukia akį.

 Monika Šalčiūtė su Donatu Motiejūnu.
 Monika Šalčiūtė su Donatu Motiejūnu.
Žurnalistas Andrius Tapinas ir socialinių tinklų žvaigžde Monika Šalčiūte.
Žurnalistas Andrius Tapinas ir socialinių tinklų žvaigžde Monika Šalčiūte.
Monika Šalčiūtė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Monika Šalčiūtė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Monika Šalčiūtė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Monika Šalčiūtė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Monika Šalčiūtė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Monika Šalčiūtė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 21, 2018, 9:54 AM, atnaujinta Nov 21, 2018, 10:39 AM

„Galite mane mėgti, galite nekęsti, bet iš savo įvaizdžio aš puikiai uždirbu“, – praėjusio pirmadienio laidoje „Nuo...Iki...“ kalbėjo Monika.

Pastaruosius metus M.Šalčiūtė buvo dingusi iš viešumos. Daugelis svarstė – galbūt jos žvaigždė prigeso? Tačiau moteris prisipažįsta, kad visus šiuos metus sirgo depresija. Buvo sunkių akimirkų, kai negalėjo pakilti iš lovos.

„Tau nereikia priežasties verkti. Gali išgirdęs liūdnesnę dainą, apsipilti ašaromis. Vieną kartą dalyvavau konferencijoje, kalbėjau apie visai kitus dalykus, daug žmonių stebėjo, bet apsiverkiau be priežasties. Aš apsiverkiau ant scenos. Tu nenori dirbti, tavęs nemotyvuoja jokia veikla, tau niekas nesvarbu – nei pinigai, nei kaip atrodau", – prisipažino ji.

Internete M.Šalčiūtė atrodo atsipalaidavusi. Tačiau prieš įkeldama nuotrauką, Monika tvirtina, kad apgalvoja viską iki pat smulkenų. Daug kartų Monika buvo atidėjusi šį interviu – buvo priaugusi 10 kilogramų. Socialinių tinklų žvaigždė tikina, kad viešumoje gali pasirodyti tik puikios formos.

„Į liūdną žmogų niekam nepatinka žiūrėti. Ir aš puikiai žmones suprantu“, – sako ji.

Monika teigia, kad dabar jai reikia gerokai pasistengti, kad sudomintų savo gerbėjus. Ji šiuo metu gyvena kone busbadžiu.

„Tai yra darbo dalis – turi gerai atrodyti“, – sakė ji.

Socialiniame tinkle „Facebook“ Monika turi 260 tūkstančių gerbėjų.

O visai neseniai ji čia pasidalijo nuotrauka, daryta prieš pora metų oro uste ir brūkštelėjo:

„Čia kai skridau į JAV pas berną, kuris pasirodo tuo metu susitikinėjo dar su 6 panom. O vienai iš jų eigoje užstatė vaikelį. Nežinau, ar juoktis, ar verkt... Tik gaila skaityk sugadintų metų... Ech, tie krepšininkai“, – rašė ji.

Prieš dvejus metus Monika sako susitikinėjusi su vienu geriausiai žinomu Lietuvos krepšininku Donatu Motiejūnu. Mergina tuo metu skrido pas jį į JAV, kur tuo metu krepšininkas žaidė. Ji tikėjosi, kad šie santykiai rimti.

Tačiau netrukus sužinojo, kad krepšinio žvaigždė tuo pat metu susitikinėja su dar keliomis merginomis.

„Dabar aš nežinau, ar aš draugavau, ar kažkokia meilužė buvau. Nežinau, kaip įvardinti tuos santykius. Bet tai noriu išbraukti iš gyvenimo. Buvau apgauta – buvo pilna melo.

Po vienos viešnagės į JAV, M.Šalčiūtė sužinojo, kad lenkaitė Paulina laukiasi judviejų su Donatu vaiko. Prieš metus porai gimė sūnus. O šiemet jiedu susituokė.

„Tuo pat metu pas jį skraidė šešios ar septynios merginos. Nes jeigu į feisbuką įdėdavau nuotrauką su kažkokiom užuominomis, man iškart prisistatydavo kitos merginos: „Aš irgi pas jį praėjusį mėnesį buvau“, – rašydavo man jos. Per tuos metus galėjau daug ką padaryti...“ – sakė ji.

Prieš metus Monika sutiko savo dabartinį mylimąjį Dovydą. Jis – programuotojas, patikimas ir ramaus būdo. Dabar Monika persikraustė į jo namus.

„Jis yra aukštas, rūpestingas, gražus. Mes tik metus laiko kartu ir daug dalykų išgyvename kartu“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.