„Du balsai – viena širdis“ nugalėtojai ambicingi: padainuosime ir Holivude

„Po Europą keliauju dažnai, o štai Amerikoje dar nesu buvusi. Tėvelis į tolimas keliones apskritai nėra vykęs“, – sakė Inga Jepšaitė (32 m.), su tėvu Gedeminu Jepšu (63 m.) praėjusį šeštadienį tapę LRT televizijos konkurso „Du balsai – viena širdis“ nugalėtojais.

Šou nugalėtojai G. ir I.Jepšai neturi muzikinio išsilavinimo.
Šou nugalėtojai G. ir I.Jepšai neturi muzikinio išsilavinimo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-12-15 09:41

Medienos apdirbimo įmonėje Kretingos rajone dirbantis G.Jepšas ir Klaipėdoje gyvenanti rinkodaros projektų koordinatorė I.Jepšaitė iškovojo prizą – kelionę į Holivudą.

Televizijos žiūrovus nuoširdumu ir gražiais balsais pakerėjęs šeiminis duetas į kino žvaigždžių kalvę ketina vykti ateinantį pavasarį.

„Holivudas pilnas galimybių. Ten tikrai rasime vietą, kur galėtume smagiai padainuoti, – linksmai nusiteikę kalbėjo žemaičiai. – Mums tai ypatinga ir labai viliojanti dovana. Mintimis jai jau ruošiamės.“

Muzikinio konkurso nugalėtojus vilioja galimybė iš arti pamatyti vadinamąją žvaigždžių kalvę, pajusti jos atmosferą, pasivaikščioti Šlovės alėja ir gal net sutikti kino ir pramogų pasaulio garsenybių.

Tiesa, jie neturi tikslo pamatyti ar įsiamžinti su kuriuo nors konkrečiu aktoriumi ar dainininku, bet jei pavyks – bus laimingi.

Puikiai duetu dainuojantys tėvas ir dukra neturi muzikinio išsilavinimo, netgi nėra lankę muzikos mokyklos ar dainavimo pamokų.

G.Jepšas dar jaunystėje išmoko dainuoti ir groti gitara, buvo Lendimų kaimo (Kretingos r.), kuriame iki šiol gyvena, muzikos grupės narys.

Vėliau vyras subūrė savo šeimos – žmonos ir keturių vaikų – kapelą, kuri pasirodydavo įvairiuose vietos bendruomenės renginiuose.

„Tėvelis grojo akordeonu ir būgnais, dainavo. Jo išmokyti mama, trys vyresni mano broliai ir aš muzikuodavome drauge. Su šeimos kapela koncertuoju nuo trejų metų.

Dainuodavau, grodavau įvairiais instrumentais. Pirmas mano instrumentas buvo trikampis“, – prisiminė I.Jepšaitė.

Dalyvauti muzikiniame konkurse sugalvojo Inga. Ji norėjo, kad tėvas turėtų galimybę padainuoti didžiojoje scenoje, todėl užregistravo jųdviejų duetą į konkurso atranką.

Nors dvikovų etape tėvas ir dukra iškrito iš konkurso, žiūrovų prašymu grįžo tiesiai į pusfinalį. Tuomet porą palaikė per 22 tūkstančius gerbėjų.

Gedeminas ir Inga prisipažino, kad grįždami į konkursą jautė didžiulę atsakomybę ir norėjo atsidėkoti žmonėms, kurie juos palaikė.

Konkurso nugalėtojai jau sulaukė ne vieno pasiūlymo koncertuoti įvairiose scenose.

Lėmė žiūrovų balsai

* Muzikinio šou finalinėje kovoje G. ir I. Jepšai surinko 16 260 žiūrovų balsų.

* Antrą vietą iškovojo motina ir dukra Gražina Krikščiūnienė ir Reda Venediktova, kurias palaikė 14 545 žiūrovai.

* Trečioje vietoje liko motina ir sūnus Aurelija ir Rapolas Kęstutis Meškauskai, gavę 9 161 balsą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.