Aktorės Sharon Stone aistra – jaunesni vyrai. Šįkart – tik 10 metų jaunesnis

Amerikiečių aktorė Sharon Stone (60 m.), dar neseniai laiką leidusi su į sūnus tinkančiu vaikinu, dabar turi dešimčia metų jaunesnį mylimąjį.

Sh.Stone prieš kelis mėnesius laiką leido su A.Boffa (kairėje), o dabar džiaugiasi E.Cursio draugija. <br>„Scanpix“ nuotr.
Sh.Stone prieš kelis mėnesius laiką leido su A.Boffa (kairėje), o dabar džiaugiasi E.Cursio draugija. <br>„Scanpix“ nuotr.
Neseniai Sh.Stone ir E.Cursio buvo pastebėti Romoje.<br>„Scanpix“ nuotr.
Neseniai Sh.Stone ir E.Cursio buvo pastebėti Romoje.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 15, 2018, 4:00 PM

Kriminalinės dramos „Esminis instinktas“ žvaigždė Sh.Stone šių metų pradžioje Majamio paplūdimyje buvo užfiksuota su 19 metų jaunesniu italų verslininku Angelo Boffa.

Auksinio gaublio laureatės kairės rankos bevardį pirštą puošė žiedas su didžiuliu brangakmeniu, tad pasklido kalbos, kad nekilnojamojo turto magnatas jai pasipiršo.

O prieš kelis mėnesius Sh.Stone pradėjo artimai bendrauti su buvusio mylimojo tautiečiu 50-mečiu žurnalistu Enzo Cursio.

Pirmą kartą fotografai porą pastebėjo birželio pradžioje viename Kalifornijos paplūdimių. Prieš kelias dienas įsimylėjėliai buvo užfiksuoti vaikštinėjantys Romos centre.

Teigiama, kad italas ir amerikietė susipažino prieš 5 metus viename labdaros renginyje Varšuvoje ir iki šių metų vasaros buvo tik draugai.

Sh.Stone ir anksčiau žavėjosi daug jaunesniais vyrais. 2013-aisiais ji buvo užmezgusi santykius su 27-erių modeliu Martinu Mica. Jų meilė liepsnojo dvejus metus.

Tai, kad aktorei simpatizuoja į sūnus tinkantys vyrai, nieko nestebina.

Būdama 57-erių tobulų kūno formų Sharon nusifotografavo nuoga žurnalui „Harper’s Bazaar“. Tuomet aktorė pirmąkart papasakojo apie insultą, ištikusį 2001-aisiais. Kad atsigautų, jai prireikė kelerių metų.

„Gydytojai davė tik penkių procentų tikimybę, kad gyvensiu“, – tuomet pasakojo Sh.Stone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.