Detektyvų pomėgis moksleiviui atnešė sėkmę

„Vieną dieną svajoju tapti reporteriu“ – teigia jaunasis „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovas Kristijonas Kazakevičius (14 m.). 

Kristijonas Kazakevičius laimėjo planšetinį kompiuterį. <br>T.Bauro nuotr. 
Kristijonas Kazakevičius laimėjo planšetinį kompiuterį. <br>T.Bauro nuotr. 
K.Kazakevičiui planšetinį kompiuterį įteikė G.Salyga.   <br>T.Bauro nuotr. 
K.Kazakevičiui planšetinį kompiuterį įteikė G.Salyga.   <br>T.Bauro nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 15, 2019, 10:06 PM

Jaunasis moksleivis itin domisi pasaulio ir šalies naujienomis bei detektyvais, todėl kasdien stebi „Lietuvos ryto“ televiziją. „Reporterį žiūriu visada, kai tik tam turiu laiko. Man patinka, nes čia sužinau, kas vyksta pasaulyje.“ – pasakoja Kristijonas.  Dar viena moksleivio aistra – detektyvai, todėl ne veltui Kristijonas Kazakevičius tapo nugalėtoju tarpušvenčiu organizuotame „Lietuvos ryto“ televizijos detektyvų žaidime.  

Kasdien, detektyvų klasika tapusių „Šerloko Holmso ir daktaro Vatsono nuotykių“ transliacijos metu, žiūrovams buvo užduodamas klausimas, susijęs su detektyvų nuotykiais. Teisingai SMS žinute į klausimą atsakę žiūrovai turėjo galimybę laimėti planšetinį kompiuterį. 

Specialiai šiam konkursui sugeneruotu mygtuku iš visų teisingai atsakusių dalyvių buvo išrinkti  4 žaidimo nugalėtojai. Į pirmos dienos klausimą „Ar Misis Hadson yra Šerloko Holmso teta?“ teisingai atsakė  jauniausias žaidimo nugalėtojas Kristijonas, kuris atsiimti planšetinį kompiuterį atvyko į televizijos studiją.

Prizą Kristijonui įteikė reporteris Gedas Salyga, o tai ypač pradžiugino moksleivį. Kitas dienas žaidimo mįsles išnarpliojo ir prizus laimėjo Radviliškio rajono gyventojos Edita Štirbu (48m.) ir Aleksandra Sliekienė (68 m.) bei Varėnos rajono gyventoja Danutė Jurgelevičiūtė (72 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.