Gintarė Karaliūnaitė prakalbo apie skyrybas su Anapilin iškeliavusiu Rolandu Janavičiumi

Ne paslaptis, jog dainininkei Gintarei Karaliūnaitei (40 m.) asmeniniai santykiai klostosi galbūt ne taip, kaip norėtųsi. Neseniai moteris trečią kartą išsiskyrė su kanadiečiu Marcu Andre Canueliu. Vis dėlto ne su visais gyvenimo vyrais ji išsiskyrė piktuoju.

 LR archyvo nuotr.
 LR archyvo nuotr.
G. Karaliūnaitė.<br> LR archyvo nuotr.
G. Karaliūnaitė.<br> LR archyvo nuotr.
G. Karaliūnaitė.<br> LR archyvo nuotr.
G. Karaliūnaitė.<br> LR archyvo nuotr.
 R. Janavičius.<br> LR archyvo nuotr.
 R. Janavičius.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 16, 2019, 9:57 AM, atnaujinta Jan 16, 2019, 12:46 PM

Laidoje „Visi mes žmonės“ atlikėja pirmą kartą papasakojo apie santykius su Anapilin iškeliavusiu legendiniu dainininku Rolandu Janavičiumi.

„Viena ypatingiausių mano draugysčių buvo su amžiną atilsį Rolandu Janavičiumi. Mes susipažinome Mažeikiuose naktį prieš Naujuosius metus ir važiavom švęsti Naujųjų metų į Klaipėdą atskirai – jis savais keliais, aš – savais. Bet tą naktį traukiniu važiavom dviese. Tai turbūt buvo tikriausia mano draugystė. Tik dabar galiu pasakyti, kad tai turbūt buvo pirma ir vienintelė abipusė meilė“, – santykius prisiminė Gintarė.

Dainininkė prisipažino, jog jau seniai žavėjosi Rolando talentu.

„Jis man buvo mano numeris vienas. Kaip buvo Jacksonas ir Madonna, taip buvo Rolandas Janavičius ir Džordana Butkutė. O aš gyvenau kaime, svajojau būti dainininke. Popdainininke aš tapau iš tikrųjų todėl, nes buvau įsimylėjusi Rolandą Janavičių“, – antrino ji.

Gintarė pasakojo, kad santykiai užsiliepsnojo ne iš karto.

„Pradžioje buvo ryšys. Pradžioje buvome draugai, buvome kolegos. Paskui, kai atsirado grupė „Sekmadienis“, atsirado mano kita brangi draugė – Astutė Pilypaitė. Kadangi Rolandas šoko su Edita, mūsų dažniai iš karto buvo tie patys. Tai buvo tokie laikai, tai buvo smagu. Tai augino manyje išdykusią smagią asmenybę“, – šypsenos neslėpė moteris.

Atlikėja teigė, jog Rolandas netikėjo jos talentu. Jis manė, kad ji turi duomenis, tačiau yra netinkama didžiajai scenai.

„Man buvo tik pradžia, o jis norėjo, kad rašyčiau jam dainas. Pradėjau jausti, kad jis nepritaria, kritikuoja, nepatikėjo jisai, kad aš galėčiau būti ryškia dainininke. Sako, gal tu backus (pritariamuosius vokalus) ir dainuok ten. Sako, tu labai gerai dainuoji, tikrai. Ir vieną, ir kitą balsą gali dainuoti. Bet kaip solistė – ne“, – nusivylimo neslėpė dainininkė.

„Pirmiausia jis man liepė numesti svorio. Tarkuoju tuos obuolius su morkom iki kraujo. Nes jeigu netarkuoju, tai bėgu krosą po mokyklos stadioną. Bet aš sukūdau. Ir mane pakvietė į pop art festivalį. Mama pasiuvo sijonėlį. Pradėjau važiuoti į Kauną įrašų daryti.

Aš atveždavau jam įrašus paklausyti. Jis buvo tas žmogus, kurio norai aranžuotėms buvo šiandieniniai. O technologijos ir mūsų visų pradedančiųjų skonis buvo anas. Galbūt dėl to jam nepatiko, nes jis turėjo labai gerą skonį“, – aukštus mylimojo reikalavimus prisiminė ji.

„Atsitiko taip, jog aš palikau jį. Nusprendžiau, kad aš noriu likti Kaune, noriu įrašyti albumą, pabaigti tiesiog be jo. Įskaudinau labai“, – skyrybų atomazgą pateikė G.Karaliūnaitė.

Rolandas Janavičius išgarsėjo su grupe „Rondo“. Vėliau jis pradėjo solinę karjerą. Hito „Sudie, Eliza“ ir daugelio kitų atlikėjas Anapilin iškeliavo 2007-aisiais. Tuo metu jam buvo 37-eri.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.