Andrius Šedžius pratrūko apie Monikos manipuliacijas ir naują jos mylimąjį

Vasarį Andrius ir Monika Šedžiai būtų šventę šeštąsias vestuvių metines, tačiau jau daugiau nei metus varsto teismų duris ir nė iš tolo neatrodo, kad poros skyrybos bus taikios.

A.Šedžius teigė, kad Monika domisi jo turtais užsienyje.
A.Šedžius teigė, kad Monika domisi jo turtais užsienyje.
A.Šedžius teigė, kad Monika domisi jo turtais užsienyje.<br>D.Umbraso nuotr.
A.Šedžius teigė, kad Monika domisi jo turtais užsienyje.<br>D.Umbraso nuotr.
A.Šedžius teigė, kad Monika domisi jo turtais užsienyje.<br>D.Umbraso nuotr. 
A.Šedžius teigė, kad Monika domisi jo turtais užsienyje.<br>D.Umbraso nuotr. 
A.Šedžius teigė, kad Monika domisi jo turtais užsienyje.<br>D.Umbraso nuotr. 
A.Šedžius teigė, kad Monika domisi jo turtais užsienyje.<br>D.Umbraso nuotr. 
Vasarį Andrius ir Monika Šedžiai būtų šventę šeštąsias vestuvių metines.<br>kiti
Vasarį Andrius ir Monika Šedžiai būtų šventę šeštąsias vestuvių metines.<br>kiti
Vasarį Andrius ir Monika Šedžiai būtų šventę šeštąsias vestuvių metines.<br>kiti
Vasarį Andrius ir Monika Šedžiai būtų šventę šeštąsias vestuvių metines.<br>kiti
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jan 20, 2019, 9:58 AM

Verslininkui ir politikui A.Šedžiui (42 m.) praėję metai buvo tikras pragaras. Dar užpernai lapkritį prasidėjusi skyrybų su 16 metų jaunesne žmona vizažo specialiste ir grupės „Naujos pupytės“ nare M.Kvietkute-Šedžiuviene byla virto viešu spektakliu, kurį stebi ir komentuoja visa Lietuva.

Viešumo iniciatorė – Monika. Įvairiose TV gyvenimo būdo laidose moteris jau gerą pusmetį lieja ašaras, kokius pažeminimus, nepagarbą ir neištikimybę teko patirti santuokoje, todėl nusprendusi nebekentėti ir skirtis.

Monika teigė, kad iš vyro nereikalauja jokio turto, tik sūnaus globos, nori taikiai ir greitai išsiskirti, o šis skyrybas vilkina.

„Tai aš norėjau taikių skyrybų, tačiau Monika nesutiko, – LNK laidoje „Nuo... Iki...“ tvirtino pagaliau prabilęs A.Šedžius. – Manau, jai reikalingas kuo ilgesnis procesas, kad kuo daugiau apie ją rašytų, kuo ilgiau būtų paklausi muzikos rinkoje.“

Daugiausia poros nesutarimų kyla dėl dvejų metų sūnaus Gabrieliaus globos.

A.Šedžius siekia tapti globėju, nori, kad sūnaus gyvenamoji vieta būtų nustatyta ne su mama, o su juo. Monika kategoriškai nesutinka.

Beje, nors ji teigia iš vyro nenorinti nieko, tik sūnaus globos, prašo teismo išreikalauti duomenų apie A.Šedžiaus turtą, esantį užsienyje.

„Tegul ji būna laiminga, daro, ką nori. Dabar mano vienintelis skausmas yra vaikas.

Noriu, kad jis būtų laimingas, gyventų visavertį gyvenimą, lankytų vaikų darželį, lavintųsi, turėtų gerą vaikystę ir atitinkamą ateitį.

Turiu gerą pavyzdį – vieną savo vaiką, kuris augo su mama. Ačiū Dievui, kad dvejus metus – nuo dešimties iki dvylikos – gyveno su manimi. Per tą laiką jis pajuto, kas yra tėvas, kas yra atsakomybė ir tėviškas auklėjimas.

Su mamomis augantys vaikai, ypač berniukai, labai greitai pajunta, kas šeimoje vadas, ir tuomet padėtis darosi nekontroliuojama“, – vaikų auklėjimo patirtimi dalijosi tėvas.

Paklaustas, ar nemano, kad paimti iš mamos vaiką yra žiauru, Andrius užtikrino nenorintis to daryti, tik siekiantis garantijų, jog vaikas nebūtų paimtas iš jo. Gyvendamas su tėvu sūnus lankys darželį, o savaitgalius, atostogas, kitą laisvą laiką galės leisti su mama, keliauti.

„Aš nesu toks egoistas, su kokiu Monikos egoizmu dabar pats susiduriu. Negaliu niekur išvykti su vaiku – prašiau leidimo sūnų nusivežti į šiltuosius kraštus prie jūros, bet žmona nesutiko.

Neduoda net sūnaus paso – esu vaiko tėvas ir neturiu jo paso. Manipuliuoja vaiku.

Jeigu ji ko nors užsigeidžia, pareiškia: „Jei man to nepadarysi, aš tau neduosiu vaiko“, – šeimoje susiklosčiusius santykius atskleidė vyras.

Verslininkas neigė žiniasklaidoje ne kartą pasirodžiusį Monikos pasakojimą, esą išmetė ją iš namų ir netgi pakeitė spynas.

„Ji susirado Vilniuje širdies draugą, pasakė, kad manęs nebemyli, susikrovė daiktus, pasiėmė vaiką ir išvažiavo, – situaciją apibūdino A.Šedžius. – O dabar griebiasi viešųjų ryšių fokusų – kuria savo, kaip aukos, įvaizdį, ragina jos gailėtis.

Ji iki šiol turi raktus ir nuo namų Vilniuje, ir nuo namų Šiauliuose, gali bet kada grįžti.

Net jos tėvai turi. Oficialiai tebesame vyras ir žmona. Tik ji visur reklamuoja savo naują draugą, kelia nuotraukas į interneto erdvę, kad visi matytų bučinius, apsikabinimus. Taip ji siekia dėmesio.“

Apie tai, kad sutuoktiniai pasuko skirtingais keliais, spaudoje buvo rašoma prieš ketverius metus, tačiau nepraėjus nė metams jie jau džiaugėsi, kad turės kūdikį.

„Jeigu ne sūnus, tikrai būtume išsiskyrę“, – viename interviu prisipažino Monika. Kitame interviu ji teigė, kad Andrius nemoka atstumti ant kaklo besikariančių merginų, todėl nuolat įsivelia į nesusipratimus. Viename naujausių interviu ji jau tvirtino, kad buvo ne kartą vyro išduota.

A.Šedžius į tai atsakė taip: „Flirto buvo – gyvenu viešą gyvenimą, atsiranda įvairių gerbėjų, jos parašo, aš kartais atsakau. Bet nieko daugiau.

Monika tokį susirašinėjimą jau vertina kaip neištikimybę.

Maža to, ji nuolat landžioja po mano telefoną ir tikrina įrašus.

Aš niekada nelindau į jos telefoną ir netikrinau susirašinėjimo. Įdomu, ką būčiau radęs ir ką dabar galėčiau pasakyti.“

Andriui ypač skaudu, kad girdint dukroms iš pirmos santuokos Monika ne kartą sakė, jog jos namuose nepageidaujamos: jei tėvas nori susitikti, tegul eina į miestą, kavinę, bet nesiveda namo.

Netrūko ir kitokių Monikos kaltinimų. Ji teigė, kad jautėsi vieniša, nes vyro nuolat nebūdavo namuose. „Kaltinimas, kad ja nesirūpinau, yra iš piršto laužtas.

Negi vadinama nesirūpinimu, kai vyras perka moteriai naujus automobilius, vežioja po egzotiškas šalis, dovanoja brangias dovanas, gėlės?

Mano gyvenimas susijęs su kelionėmis. Toks verslas – reikia dažnai vykti į komandiruotes. Bet jos netrunka nei mėnesius, nei savaites, tik vieną dvi dienas.

Ką tuomet turėtų sakyti tolimųjų reisų vairuotojų, jūreivių žmonos? Verkti prieš kameras ir kalbėti, kokie blogi jų vyrai?“ – laidoje stebėjosi daug keliaujantis verslininkas.

Prieš metus pasirodžius žiniai apie skyrybas daugybė internautų svarstė, kad dėl to kaltas 16 metų amžiaus skirtumas. Andrius mano, kad Monikos norą skirtis lėmė toli gražu ne tai, o siekis dar geriau gyventi.

„Ji įgijo daugiau patirties, pavažinėjo po pasaulį, pakoncertavo su merginomis Amerikoje, Anglijoje, Airijoje, pamatė prabangų gyvenimą ir tai jai labai patiko. Pamanė, kad gali rasti geriau.

Duok Dieve, tegul randa, tegul visos svajonės pildosi. Aš dėl to būsiu tik laimingesnis“, – sakė Andrius.

Socialiniuose tinkluose jis kasdien sulaukia pasiūlymų susitikti. Moterų amžius įvairiausias, bet netrūksta ir aštuoniolikmečių, kurios įsitikinusios: „Ką dabar nusirausiu, būdama tokia graži, tą ir turėsiu.“

„Daugelis nori nieko nesimokyti, nieko nedirbti ir gerai gyventi – visą dieną sėdėti feisbuke, fotografuotis, keliauti, smagiai leisti laiką.

Aš irgi turiu aštuoniolikos metų dukterį, bet ją auklėju taip, kad ką pati išmoks, ką į galvą susidės, kokį darbą dirbs, toks ir bus jos stabilumo garantas.

Galės susirasti vyrą, su kuriuo susies savo gyvenimą, bet nebus nuo jo priklausoma. Nepriklausomos moterys turi didesnę vertę. Ta, kuri iš nieko atėjo, nieko nesukūrė, ir liks niekas“, – įsitikinęs vyras.

Paklaustas, ar Monika buvo nuo jo priklausoma, Andrius tik kilstelėjo antakius.

„Šimtu procentų! Tik tiek, kad turėjo šiokią tokią galimybę dainuoti ir tapo žvaigžde. O žvaigžde tapo tik todėl, kad susipažino su manimi ir ją pakvietė kartu dainuoti Natalija Bunkė, vėliau – Oksana Pikul.

Įdomu, ar būtų pakvietę, jei ji būtų buvusi ne A.Šedžiaus, o to Dovydo draugė, žmona?“ – retoriškai klausė vyras, turėdamas omeny Airijoje gyvenantį ir dirbantį dabartinį Monikos širdies draugą, kurį ji noriai pristatė socialiniuose tinkluose, nors oficialiai dar nėra išsiskyrusi.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.