Deivydas Zvonkus apie tėvystę: „Niekada nemylėjau mažų vaikų“

„Kol neturėjau savų, niekada per daug nemylėjau mažų vaikų. Vis svarstydavau, kaip bus, kai jie atsiras. Ir kai žmona laukėsi septintą mėnesį, įvyko kažkoks virsmas. Pagavau save, kad nesąmoningai einu prie kūdikių, mažų vaikų ir juos kalbinu“, – juokėsi Deivydas Zvonkus.

D. Zvonkus.<br>Stop kadras.
D. Zvonkus.<br>Stop kadras.
D. Zvonkus.<br>Stop kadras.
D. Zvonkus.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-02-11 13:33, atnaujinta 2019-02-11 13:34

Deivydas ir jo žmona Katažina bei dvejų metų dvynukai Kotryna ir Donatas gana dažnai pasirodo spaudos puslapiuose. Nieko nuostabaus – žinomi žmonės ir jų gyvenimas visada domina žiniasklaidą ir ją skaitančius žmones. O pasidžiaugti viešai jie tikrai turi kuo – po ilgų ieškojimų ir nesėkmių abu sukūrė gražią šeimą. Ją D. Zvonkus vadina iki šiol didžiausiu savo laimėjimu.

„Ar geras tėtis esu? Kai užaugs vaikai, paklausiu. Juk sakoma, kad vaiko gyvenime sunkiausi 40 metų. Kai vaikai bus tokio amžiaus, sužinosim“, – sakė Deivydas, garsėjantis puikiu humoro jausmu.

Galima pagalvoti, kad kompozitoriaus diplomą įgijęs ir su klasikine muzika užaugęs D. Zvonkus ir jį išgarsinę pop muzikos projektai taip pat daugiau humoras, nei rimta kūryba. Ankstyvoje jaunystėje sukurta populiariąja muzika tūkstančio gerbėjų širdis užkariavusi „B‘avarija“, vėliau dabar jau buvusios žmonos Natalijos Bunkės grupė, kuriai dainas taip pat kūrė Deivydas. Tačiau ir į šį darbą kompozitorius žiūri filosofiškai.

„Niekada nenuvertinu publikos nuomonės, noriu, kad jai būtų linksma. Kartais, rodos, sukuri kokią „tralialiuškę“, kuri, galbūt, nėra aukštos meninės vertės, tačiau koncerte žmonės stojasi, šoka, ploja ir ji jiems patinka. Taip palaipsniui ir tavo vertinime ji pagerėja. Be abejo, nereikia pamiršti, kad kiekvienas menininkas turi savąją ribą. Galima kurti tol, kol toje kūryboje esi savimi“, – įsitikinęs Deivydas.

Apie santykius su buvusia žmona N. Bunke, kėlimąsi naktimis prie dvynukų ir laiką su jais, prieš kelerius metus užklupusį skandalą su nepažįstama mergina, kuris baigėsi ikiteisminiu tyrimu – Ingos Valinskienės ir Deivydo Zvonkaus pokalbis „Adomo obuolyje“ jau antradienį 21.00 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.