Richardo Maddeno ir Ellie Bamber meilė neatlaikė išbandymo šlove

Užklupęs populiarumas gali pražudyti poros santykius. Taip kalbama apie Holivudo aktorių Richardo Maddeno (32 m.) ir Ellie Bamber (21 m.) skyrybas.

R.Maddenas ir E.Bamber išsiskyrė po pusantrų metų draugystės. <br>„Scanpix“ nuotr.
R.Maddenas ir E.Bamber išsiskyrė po pusantrų metų draugystės. <br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-17 12:51

Šįmet Auksinį gaublį už vaidmenį TV seriale „Asmens sargybinis“ pelnęs R.Maddenas ir svarbių apdovanojimų kol kas neturinti E.Bamber išsiskyrė po pusantrų metų draugystės. Poros draugai sako, kad skyrybų priežastis – greitai augantis R.Maddeno populiarumas.

„Richardas šiuo metu yra Holivudo žvaigždė, o Ellie karjera daug kuklesnė. Iš esmės dėl to ir sugriuvo jų santykiai, – sakė vienas poros bičiulis. – Jie tiesiog nesugebėjo prisiderinti vienas prie kito darbo grafiko, nuolat pykdavosi ir galiausiai pasuko skirtingais keliais.“

Robo Starko vaidmens kultiniame TV seriale „Sostų karai“ išgarsintą R.Maddeną ir E.Bamber fotografai pirmą kartą kartu užfiksavo 2017-aisiais Ibisoje.

Anksčiau R.Maddenas penkerius metus draugavo su aktore Jenna Coleman (32 m.).

Kalbėta ir apie artimus jo santykius su kita aktore Suki Waterhouse (27 m.), kuri šiuo metu susitikinėja su Robertu Pattinsonu (32 m.), taip pat apie romaną su Airijos TV laidų vedėja Laura Whitmore (33 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.