Jennifer Garner pelnė gražiausios pasaulio moters titulą

„Buvau tokia priblokšta, kad reikėjo minutės, jog tai suvokčiau“, – sakė Auksinio gaublio laureatė Jennifer Garner (47 m.), paklausta, kaip priėmė žinią, kad populiarus žurnalas „People“ ją išrinko gražiausia šių metų planetos moterimi.

J.Garner retai naudoja kosmetiką.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
J.Garner retai naudoja kosmetiką.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2019, 5:25 PM

Kad pelnytum gražiausios moters titulą, nebūtina vilkėti prašmatnių apdarų ar naudoti brangios kosmetikos. Tai įrodė TV serialo „Šnipė“ (Alias) žvaigždė J.Garner.

Kalbėdama su žurnalu „People“ aktorė prisipažino, kad retai naudoja kosmetiką, dažniausiai mūvi džinsais ir avi sportiniais bateliais.

„Rengdamasi išeiti į miestą, iš spintos pasiimu suknelę, tačiau galiausiai vis tiek įšoku į džinsus ir įsispiriu į sportinius batelius. Kam save apgaudinėti – nemėgstu puoštis“, – aiškino trijų vaikų motina.

13-metės Violet, 10-metės Seraphinos ir 7-mečio Samuelio J.Garner susilaukė su „Oskaro“ laureatu Benu Afflecku (46 m.). Pora skirtingais keliais pasuko 2015-aisiais po vienuolikos bendro gyvenimo metų.

Dabar jie abu laimingi: J.Garner susitikinėja su verslininku Johnu Milleriu (41 m.), o B.Affleckas – su TV prodiusere Lindsay Shookus (38 m.).

Tiesa, daug bėdų dėl alkoholio turėjęs B.Affleckas neseniai prisipažino vis dar puoselėjantis šiltus jausmus buvusiai žmonai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.