Paviešintas skandalingojo Rolando Skaisgirio serialo anonsas: tai dar ne pabaiga

Prieš daugiau nei mėnesį pristatytas pirmasis įvadinis „GLOSTYK BOBIKĄ“ epizodas sukėlė daug diskusijų, o papasakotos šou verslo pasaulio istorijos nepaliko abejingų. Serialo kūrėjai teigia, kad tai tik maža dalis to, ką žiūrovai išvys jau pirmadienį pradedamame rodyti seriale. O šiandien pristato provokuojantį būsimo projekto anonsą.

 R. Skaisgirys ir anonso ištraukos.<br>LR montažas.
 R. Skaisgirys ir anonso ištraukos.<br>LR montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2019, 1:18 PM, atnaujinta Jun 15, 2019, 7:33 PM

Pristatydami internetinį serialą jo kūrėjai teigė norintys atskleisti suaugusiųjų gyvenimo tragikomediją.

„Siužete daug tik suaugusiųjų gyvenime įvykstančių intrigų ir absurdiškų situacijų ,kurios iki skausmo pažįstamos daugeliui mūsų.

Pradėję kurti šį serialą, supratome, kad kiekvienas epizodas žiūrovams taps nedideliu veidrodžiu kuriame jie tikrai pamatys ir save“, – teigė serialo autoriai.

„Jau ilgą laiką žiūrovams norėjome pristatyti visiškai naują projektą, skirtą išskirtinai tik internetui. Suprantame, kad šiandien sparčiai tirpstanti nematoma riba tarp tradicinės TV ir interneto, žiūrovams leidžia mėgautis turiniu kiekvienam patogiu laiku ir vietoje. Trumpi ir dinamiški serialo epizodai tiesiog po ranka lengvai pasiekiami internetinėje erdvėje, tikrai privers juoktis ar verkti daugelį.

Esminė serialo siužeto linija seks pagrindinių veikėjų Skaistės ir Giriaus gyvenimo pakilimus ir nuopolius, tačiau serialo kūrėjai nebuvo linkę atskleisti daugiau detalių, taip pat ir to, ar ekrane žiūrovai mato skyrybų dramą išgyvenančių Vaidos ir Rolando Skaisgirių gyvenimo fragmentus.

„Žiūrėkite ir greitai viską suprasite“ – intrigavo serialo kūrėjai.

Girius ir Skaistė įrodė, kad meilė trunka ilgiau nei trejus metus. Visgi jiems nepavyko įrodyti, kad meilė yra amžina. Po 10 kartu praleistų metų Girius ir Skaistė skiriasi.

Greitas, ekspresyvus, ir iki ašarų juokingas serialas „GLOSTYK BOBIKĄ“ pasakoja apie jėgų žydėjime esančio vyro bandymus pradėti gyvenimą nuo tuščio lapo. Bandymai užmegzti naujas pažintis, iššūkiai kasdienėse situacijose, tragikomiški viengungiškos buities epizodai – visa tai yra naujoji Giriaus kasdienybė. O gal dar nevėlu išsaugoti seną meilę?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.