Realybės šou ,,Sala“ finale – naktis ugnikalnio krateryje ir laimės ašaros

Jau šiandien LNK eteryje įvyks didžiulio populiarumo sulaukusio nuotykių ir meilės realybės šou „Sala“ didysis finalas. Vaikinai ir merginos iš visos Lietuvos daugiau nei mėnesį Tenerifėje ieškojo savo antrosios pusės ir patyrė kvapą gniaužiančius nuotykius, kol galų gale finale liko tik dvi poros, kurios kovoja dėl „Salos“ nugalėtojų titulo – Nerijus su Reda ir Viktoras su Evelina.

 Finalo akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Finalo akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Finalo akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Finalo akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-06-19 10:17

Finalinė projekto kova truko daugiau nei vieną parą ir prasidėjo staigmena romantiškos vakarienės metu – netikėtai pasirodžiusi šou vedėja Vitalija Jonikytė dalyviams į rankas įdavė turistines kuprines ir pranešė, kad poros naktį turės praleisti vieni ugnikalnio krateryje.

„Man patinka tokie išbandymai, kadangi pamatai, kaip žmogus elgiasi labai sudėtingose situacijose. Štai Reda su aptempta suknele ir aukštakulniais ėjo per visą sustingusios lavos taką ir nė karto nesiskundė – tai man rodo, kad ji ne kokia princesė, kurią reikia tik ant rankų nešioti. Dabar matau, kad jei gyvenime bus kokios kliūtys, žinau, kad galėsiu ja pasitikėti“, – pasakojo apsaugos darbuotoju Tenerifėje dirbantis Nerijus.

Netoli Los Kristianos miestelio esančio ugnikalnio papėdėje dalyviai patys turėjo pasistatyti palapines ir įsikurti nakčiai. Jiems skirtose kuprinėse poros rado maisto pusryčiams, šiltus drabužius ir keistus statybinius įrankius – dar vieną užuominą apie jų laukiančią paskutinę, finalinę užduotį.

„Žinokit, aš jau nieko nebijau – gali pas mus čia nors dešimt vilkų atbėgti, aš juos bananais pavaišinčiau“, – paklaustas, kaip jaučiasi nakvodamas vidury ugnikalnio, juokavo Viktoras.

„Aha, pažiūrėčiau, kaip tu tuos vilkus bananais maitintum“, – savo vaikiną per dantį traukė kineziterapeutė Evelina ir iškart surimtėjo:

„Man su tokiu vyru kaip Viktoras – niekas nebaisu. Neįsivaizduoju, kokia bus finalinė užduotis, bet žinau, kad kartu ją tikrai įveiksim. Galbūt mes nerodome savo jausmų taip viešai, kaip kita pora, tačiau mes labai palaikome vienas kitą – kai jam buvo sunku, aš jį skatinau eiti į priekį, kai man norėjosi pasiduoti, jis buvo šalia manęs. Taip mes ir pasiekėme finalą.“

„Salos“ nugalėtojų porą nulėmė ne tik sunki paskutinės užduoties rezultatai, tačiau, finalininkų nuostabai, ir iš projekto iškritusių dalyvių nuomonė.

Kiekvienas jų turėjo teisę skirti balsą vienai porai, kuri, jų manymu, labiausiai verta pagrindinio prizo – poilsinės pažintinės kelionės dviem į Tailandą, Puketo salą. Buvusių šou dalyvių verdikto laukdamos poros tikėjosi, kad iškritę draugai nelaikys nuoskaudų ir įžvelgs tarp porų užgimusius tikrus jausmus.

„Nerijus man jau yra sakęs, kad tai, ką jis jaučia man, jau nebe simpatija, o jau rimtas įsimylėjimas. Mes jau dabar nebegalim įsivaizduoti, kad galėtume būti vienas be kito – net pusdienį pabuvus atskirai, jau prasideda ilgesys. Net susipykę vienas kitą pabučiuojam, apkabinam – tai lyg vandens atsigerti“, – apie realybės šou atrastą antrąją pusę kalbėjo drabužių ir papuošalų kūrėja iš Kauno Reda.

Už kurią porą savo balsus atiduos iškritę „Salos“ dalyviai, kokia gi buvo ta sunkioji finalinė projekto užduotis ugnikalnio krateryje ir, žinoma, kas tapo nuotykių ir meilės realybės šou „Sala“ nugalėtojais, sužinosite jau šiandien, 20.30 val., tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.