Po skandalo dėl alkoholio ir skyrybų humoristo Raimondo Bingelio širdį aplankė nauji jausmai

„Nuo meilės iki neapykantos – vienas žingsnis, tačiau atgal kelias yra labai ilgas“, – sakė žinomas humoristas ir renginių vedėjas Raimondas Bingelis (52 m.). Bėdų dėl alkoholio turėjęs vyras viliasi vėl pelnyti žmonių pasitikėjimą.

 Raimondas Bingelis.
 Raimondas Bingelis.
 Raimondas Bingelis.<br>D.Umbraso nuotr.
 Raimondas Bingelis.<br>D.Umbraso nuotr.
 Raimondas Bingelis.
 Raimondas Bingelis.
 Raimondas Bingelis.
 Raimondas Bingelis.
 Raimondas Bingelis.
 Raimondas Bingelis.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jul 19, 2019, 2:59 PM

Daug metų humoro šventėse ir kituose renginiuose linksminęs, beveik du dešimtmečius televizijos ekranuose matytas anekdotų grandas R.Bingelis šiuo metu viešumoje pastebimas retai.

Vyras atvirai pripažino, kad tam įtakos turėjo ne itin sėkmingas gyvenimo tarpsnis ir ypač vienas plačiai nuskambėjęs įvykis.

Prieš trejus metus nuvilnijo žinia, kad R.Bingelis Balsių kaime (Šilalės r.) taip įkaušo, kad įžūliai elgdamasis apkartino bendruomenės „Paneriuotis“ šventę.

Humoristas buvo pakviestas vesti kaimo renginio, bet į jį atvykęs atleido vadžias – neatsispyrė pagundai pakilnoti taurelę ir išėjęs į sceną vos apvertė liežuvį. Už tai, aišku, sulaukė kritikos ir, kaip pats sakė, buvo pasmerktas.

„Skandalai Lietuvoje padeda nebent Selui (dainininkui Egidijui Dragūnui. – Red.). Visiems kitiems tik pakenkia. Taip nutiko ir man. Iki įvykio Balsiuose kvietimų vesti renginius turėdavau daug, o po jo iškart smarkiai sumažėjo.

Prireikė nemažai laiko, kad žmonės vėl imtų manimi tikėti, kviestų vesti švenčių. Todėl ir sakau, kad nukryžiuojamas esi per vieną dieną, o kad tave vėl pamiltų, reikia daug laiko“, – kalbėjo R.Bingelis.

Pastaraisiais metais humoristo gyvenime buvo ir kitokių nemalonumų – subyrėjo santuoka su žmona Inga. Garsiai nuskambėjo incidentas, kai dėl R.Bingelio ant kojų buvo sukelti Vilniaus policijos pareigūnai.

Dėl kaip į vandenį prapuolusio humoristo pagalbos kreipėsi jo paties motina.

Tąkart tris paras ieškotas ir telefonu neatsiliepęs R.Bingelis, laimė, atsirado gyvas ir sveikas.

Vyras tvirtino, kad šiuo metu jo gyvenime yra ne tik daugiau darbo, bet ir nauja meilė. Kol kas R.Bingelis išlieka paslaptingas ir apie ją garsiai nekalba – mano, kad turi praeiti daugiau laiko.

Kišenėje žodžio neieškantis humoristas kur kas labiau linkęs pasakoti apie vedamas privačias šventes: vestuves, jubiliejus, taip pat įmonių renginius, koncertus.

„Esu tarpininkas tarp žmogaus sąmonės ir juoko, padedu suvokti jo esmę. Koncertuodamas ar vesdamas renginį publiką pratinu prie savo skonio. Kiekviena programa vyksta kylančia linija.

Juk juokas – tai viršūnė, kurią reikia pasiekti. Reikia ir nedidelių pauzių – negali juoktis penkias valandas. Tada ieškai naujos viršūnės“, – apie savo dabartinę veiklą kalbėjo R.Bingelis.

Vis dėlto jis pripažino, kad net ir tuomet, kai būna pakviestas vesti rimto renginio, daugybė žmonių prašo suskelti vieną kitą anekdotą. Todėl dažnai publiką palepina savo pokštais.

„Tačiau jeigu mažai pažįstamų žmonių kompanijoje manęs paprašoma laidyti juokus, to niekada nedarau. Dėl šios priežasties anksčiau net vengdavau eiti į pokylius“, – sakė R.Bingelis.

Paklaustas, ar ilgisi darbo televizijoje, humoristas buvo atviras – tokių akimirkų pasitaiko. Labiausiai jis pasigenda prožektorių šviesų studijoje ir virpulio prieš kameras, todėl sulaukęs pasiūlymo grįžti jį tikrai svarstytų.

Televizijoje – beveik dvidešimtmetį

* 1995–2002 m. – anekdotų laidos „Už kampo“ vedėjas (BTV, TV3);

* 2002 m. – „TV pagalbos“ narys (TV3);

* 2011 m. – laidos „Galileo: norintiems žinoti“ vedėjas (BTV);

* 2012 m. – humoro šou „Komikų klubas“ dalyvis (BTV);

* 2012 m. – juodojo humoro šou „7 nuodėmės: visa tiesa apie tave, žmogau!“ kartu su Raimondu Šilansku (TV3);

* 2013 m. – laidos „Humoro grandų šou“ dalyvis (TV3).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.