Baltarusės pasirodymas pavergė Saulių Prūsaitį: „Aš skiriuosi“

Šį sekmadienį – trečioji muzikos šou „X faktorius“ laida. Viena ryškiausių ir nepamirštamų šios laidos dalyvių – Alina Demidova.

Muzikinio projekto „X Faktorius“ filmavimo akimirka.<br>TV3 nuotr.
Muzikinio projekto „X Faktorius“ filmavimo akimirka.<br>TV3 nuotr.
Muzikinio projekto „X Faktorius“ filmavimo akimirka.<br>TV3 nuotr.
Muzikinio projekto „X Faktorius“ filmavimo akimirka.<br>TV3 nuotr.
Muzikinio projekto „X Faktorius“ filmavimo akimirka.<br>TV3 nuotr.
Muzikinio projekto „X Faktorius“ filmavimo akimirka.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 19, 2019, 12:02 PM, atnaujinta Sep 19, 2019, 2:13 PM

28 metų mergina į  televizijos muzikinį šou atvyko iš Baltarusijos, Minsko.

Alinos gimtajame krašte nėra „X faktoriaus“, o gražuolė apie dalyvavimą šou svajojo visą gyvenimą.

Alina – ne tik dainininkė, bet ir dainų kūrėja, visą gyvenimą norėjusi išsiskirti iš minios ir palikti ką nors po savęs. Laidoje gražuolė papasakojo ir itin šiurpų įvykį, kuris, laimė, baigėsi laimingai.

Kai dar mokėsi universitete, Aliną lifte užpuolė maniakas. Jis norėjo ne tik apvogti, bet ir įbauginti. Alina įėjo į liftą su nepažįstamu vyru.

Kai liftas pajudėjo, jis atsisuko į gražuolę, bandė atimti rankinę, numušė akinius, drąsiais gestais gąsdino ir baugino. 

„Kai supratau, kad tai ne juokai ir kad mes užstrigome tarp 4 ir 5 aukštų, plūstelėjo adrenalinas.

Aš lyg koks Halkas tapau stipria moterimi. Ėmiau gintis taip, kad negalėjau patikėti, jog taip galiu…“ – itin nemalonų įvykį prisiminė baltarusė.

Nors lifte merginą buvo apėmęs šokas, ji prisiminė, kad turi ilgus, aštrius nagus. Sutrikusį užpuoliką Alina apdraskė iki kraujo.

„Ir kai atsidarė lifto durys – jūs dabar manysite, kad išsigalvoju, – aš jį išspyriau iš lifto. Didelį, raumeningą vaikiną. Nežinau, iš kur manyje atsirado tiek jėgų“, – jau sekmadienį atvirai kalbės „X faktoriaus“ dalyvė.

Nemaloni istorija baigėsi laimingai – maniaką sulaikė policija, o Alina tapo spaudos ir televizijos heroje.

Įdomu, kad po viso šio įvykio grįžusi namo Alina iš karto pagalvojo apie… maistą. Ji užkaitė puodą su makaronais ir sočiai pavalgė.

Vėliau, atslūgus adrenalinui, Alina suprato, kad tai buvo signalas iš dangaus, raginimas kovoti už save ir įkvėpti kitus.

„Pradėjau galvoti apie gyvenimą, kad bet kuri akimirka gali būti paskutinė. O aš norėčiau po savęs ką nors palikti.

Norėčiau žmones įkvėpti, padėti jiems savo muzika. Todėl, kad muzika yra nemirtinga“, – sakė apie didžiąją sceną svajojanti jauna moteris.

Tai, kad Alina iš tiesų išskirtinė ir labai ryški šou dalyvė, teisėjai pastebės vos jai įžengus į sceną. Pasipuošusi džinsiniais ilgaauliais aukštakulniais Alina atrodys itin pasitikinti savimi. 

Baltarusė atliks Tinos Turner hitą „Simple The Best“. „Ar jūs pasiruošę šokti?“ – į teisėjus ir žiūrovus kreipsis dalyvė.

Dalyvių pasirodymus komentuoja Justė Arlauskaitė-Jazzu, Marijus Mikutavičius, Saulius Prūsaitis ir Saulius Urbonavičius-Samas.

Teisėjai sprendžia, kas vertas keliauti į kitą projekto etapą.

„Aš viskas, aš skiriuosi, – pokštaus Alinos pasirodymą stebintis S.Prūsaitis. – Tai buvo geriau nei Tina Turner. Ji, išlaukusi 12 valandų iki savo pasirodymo, numirtų, o tu vis dar gyva ir aš tave myliu.“

„Nepasakyčiau, kad man šis žanras labai tolimas, bet pateikimas buvo, nesakyčiau, kad vulgarus, bet ne iki galo man suprantamas.

Manau, buvo labai daug klaidų, bet daug energijos. Vis dvejoju, ar buvo gerai, ar visai blogai“, – pasirodymą komentuos J.Arlauskaitė-Jazzu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?