Naujame seriale vaidinantis T. Erbrėderis: „Gal 2024 metais kabės plakatai ir su mano veidu?“

 

Žinomi žmonės rinkosi į naujo serialo premjerą.<br>V. Skaraičio nuotr.
Žinomi žmonės rinkosi į naujo serialo premjerą.<br>V. Skaraičio nuotr.
 Tadas Gudaitis (kairėje), Mindaugas Čapas (dešinėje).<br> Organizatorių nuotr.
 Tadas Gudaitis (kairėje), Mindaugas Čapas (dešinėje).<br> Organizatorių nuotr.
 Justinas Krisiūnas.
 Justinas Krisiūnas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 21, 2019, 4:30 PM

​Jau šio pirmadienio vakarą „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovai išvys naujo serialo „Pone prezidente“ premjerą. Politinėje dramoje vaidmenis atliks ir retai televizijos ekranuose pasirodantys aktoriai. Pagrindinį, prezidento, vaidmenį seriale atliekantis aktorius Tomas Erbrėderis neslepia ir savo ambicijų: „Mes turime puikų pavyzdį draugiškoje valstybėje, kuris parodo kaip toli visa tai gali nuvesti. Tai bus rimtas eksperimentas“.

Paklaustas, ką žiūrovai turėtų žinoti prieš pasirodant pirmajai serijai, aktorius teigė:

„Nors serialas vadinasi „Pone prezidente“, tačiau tai nebus istorija, kurios centre tik politika. Šis, prezidento, vaidmuo talpina daug įvairių sferų ne tik politine prasme. Kiekvienoje šeimoje vyksta įvairūs politiniai rinkimai ir juos laimėti nėra lengva“. Dar penktadienį vykusio serialo pristatymo metu nebuvo išvengta ir provokuojančių klausimų, susijusių su aktoriaus politinėmis ambicijomis: „Man politika kaip šachmatų partija, kurią žaidi prieš daug oponentų. Šis serialas man leido man suprasti, kad politikas be visa kito, niekada negali atsipalaiduoti, jis visada yra aplinkinių dėmesio centre ir tai vargina. Tai bus rimtas eksperimentas, kuris, tikiuosi, tęsis bent iki 2024 metų, kai gal miestuose kabės plakatai su mano atvaizdu?“.

Serialo režisierius Justinas Krisiūnas teigė, kad šiam serialui pavyko surinkti puikią aktorių rinktinę: „

Tokio žanro seriale privalo vaidinti patyrę aktoriai, kurie supranta, ko iš jų reikalauja tokie vaidmenys. Prajuokinti lietuvius nėra sunku, o sukurti įtikinantį rimtesnį vaidmenį seriale nėra lengva. Mano manymu, žiūrovų laukia išskirtinis serialas apie žmonių, esančių valdžioje gyvenimą, kuris beveik visada yra kruopščiai slepiamas nuo visų pašalinių akių. Retas iš mūsų pagalvoja, kiek kaukių turime ir kiek jų pasimatuotume, jeigu kandidatuotume į Prezidentus, o svarbiausia – ar nepamirštume jų nusiimti po visko?“

Šarūnas Staniūnas, pramanyto Gulbininkų miestelio meras, rinkimuose dėl kitos kadencijos rungiasi su Vidmantu Gruodžiu, kuris siekia savo tikslo nešvariais keliais. Staniūnas, siekdamas savo tikslo, sulaukia pagalbos iš nusikaltėlių. Viso to pasekmė – Šarūno giminaičio mirtis, sujaukianti ir taip komplikuotus santykius su žmona Jūrate. Įveikęs visas kliūtis, Šarūnas galų gale laimi rinkimuose. Darydamas nuolaidas žmonai, jis išsaugo šeimą. Vis dėlto besąlygiškas valdžios siekimas sužlugdo Šarūną ir lemia katastrofiškas pasekmes.

Serialo „Pone Prezidente“ premjera – jau spalio 21 dieną per „Lietuvos ryto“ televiziją. Jis bus rodomas pirmadieniais – trečiadieniais 22:00 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.