Penktadienį „DJ Jack Manack“ senos muzikos gerbėjams surengs nepamirštamą pasirodymą

33-ejų alytiškis Viktoras Zujevas savo gyvenime turi dvi dideles aistras. Breiko legenda pramintas vaikinas juokiasi, kad norint ja tapti, gyvenime turi lygiai taip pat nusipelnyti, kaip ir kitos ryškios pasaulinio lygio žvaigždės.

 „DJ Jack Manack“.<br> Pr siuntėjų nuotr.
 „DJ Jack Manack“.<br> Pr siuntėjų nuotr.
 „DJ Jack Manack“.<br> Pr siuntėjų nuotr.
 „DJ Jack Manack“.<br> Pr siuntėjų nuotr.
 „DJ Jack Manack“.<br> Pr siuntėjų nuotr.
 „DJ Jack Manack“.<br> Pr siuntėjų nuotr.
 „DJ Jack Manack“.<br> Pr siuntėjų nuotr.
 „DJ Jack Manack“.<br> Pr siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 8, 2020, 4:25 PM

„Jei norėčiau, kad mane vadintų legenda, turėčiau būti pasiekęs didelių titulų. Pasaulyje daug breikerių, o aš tikrai nesu iš jų geriausias. Legenda užkelia tokia kartelę, kaip Michaelas Jordanas, Arvydas Sabonis ir pan.

Juk kiekvieno gerai žaidžiančio krepšininko taip nevadina. Kad ir kaip bebūtų, mano gyvenime yra ne tik breikas, tačiau ir grojimas, be kurio neįsivaizduoju savo gyvenimo“, – pasakoja LNK projekto „Šokio revoliucija“ finalininkas,  V. Zujevas

Pasivadinęs slapyvardžiu „Dj Jack Manack“ diskžokėjus Viktoras neslepia fakto, kad muzikai jis atidavė lygiai tiek pat daug, kiek ir šokimui.

„Pradėjau groti tuo pat metu, kai pradėjau šokti. Aštuntoje klasėje sužinojau, kad mano mokykloje yra diskotekininkų būrelis. Užsirašiau, tuomet ir prasidėjo mano, kaip diskožokėjaus era. Grojau mokyklos šokiose, kurie tuo metu buvo labai populiarūs. Tuo metu teko groti „Pop“ stiliaus dainas.

Puikiai atsimenu, kai visi šėldavo pagal „Spice girls“ grupės kūrinius ir „Eminem“ dainą „Stan“- įjungi šią dainą, disko kamuolį, neonines šviesas ir sukuri romantišką atmosferą.

Nors dabar mano stilius toli gražu nėra toks, kaip anksčiau. Viskas priklauso kokiam renginiui ruošiuosi, kokia mano nuotaika ir kas šiuo metu man labiausiai patinka, tai būtent tai ir groju“, – prisiminimais dalinasi Dj Jack Manack

Šį penktadienį Viktoras (Dj Jack Manack) surengs išskirtinį pasirodymą naujajame kanale 2TV, kuris per premjerinę savaitę sulaukė daugiau nei 200 tūkst. žiūrovų. Pasirodymas bus skirtas senos muzikos gerbėjams ir visus sugrąžins atgal laiku į 70-uosius ir 80-uosius.

„Jeigu reiktų pasirinkti – breikas ar muzika, kad ir kaip būtų sunku, rinkčiausi muziką, kadangi be muzikos nebūtų ir šokio. O sulaukęs pasiūlymo groti naujojo kanalo 2TV laidoje „DJ KLUBAS“, labai apsidžiaugiau.

Pagaliau galiu parodyti, ką aš veikiu ir iš ko aš duoną valgau, nes dauguma, jei mane ir žino, tai žino kaip šokėją.

Penktadienio vakarui parengiau gerą, senų dainų rinkinį, kuriuo, neabejoju mėgausis tokios muzikos gerbėjai. Žinoma ir pats nekantrauju save išvysti televizijos ekrane bei sužinoti, kaip man ten sekėsi“, – teigia Viktoras

Viktoras Zujevas (Dj Jack Manack) – jau šį penktadienį, 22:00 val., per naująjį muzikos ir pramogų kanalą 2TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.