Aistrą kulinarijai V.Skaisgirė pajuto prieš gerą dešimtmetį, dar būdama abiturientė, bet tik prieš keletą metų atrado kepimo ant grotelių džiaugsmą.
Vadinamąsias kiaušinio formos kepsnines pirmiausia išbandžiau mano kuriamose kulinarinėse televizijos laidose, o vėliau šio tipo kepsninę panorau turėti ir savo virtuvėje“, – pasakojo V.Skaisgirė.
Moteris sakė, jog šią vasarą meilė griliui taip iškerojo, kad su viena kepsnine ji nebeišsiverčia. Jos terasoje puikuojasi didelė kiaušinio formos kepsninė, o iškyloms ji turi mažą.
Kepsninė – žmones sutelkiantis dalykas. Joje galima ne tik pagaminti kokybišką, skanų maistą – ji padeda ir puikiai praleisti laiką.
Prodiuserė pastebi, kad daugelis mano, jog grilis skirtas vien mėsai, žuviai ar daržovėms čirškinti, tačiau tai nėra tiesa.
„Kepsninė man nepamainomas dalykas kepant jūrų gėrybes, picas, pyragus ar bandeles. Joje gaminu ir įvairius troškinius, sriubas. O ypač mėgstu atrasti naujų derinių, receptų“, – kalbėjo jau daugiau nei dešimtmetį mėsos nevalganti V.Skaisgirė.
Jos teigimu, maistas, pagamintas kepsninėje, turi visai kitą skonį ir išskirtinį kvapą.
Kolegos ragina Vaidą išmokti kepsninę naudoti ir kaip rūkyklą, bet kol kas rūkyti maisto gaminių joje moteris dar nėra bandžiusi.