Seano Penno laimė – perpus jaunesnė žmona

Holivudo aktorius, dviejų „Oskarų“ laureatas Seanas Pennas (59 m.) vedė australų ir amerikiečių aktorę Leilą George (28 m.). Jaunavedžiams nesutrukdė nei 31 metų amžiaus skirtumas, nei po pasaulį siaučiantis koronavirusas, dėl kurio dauguma žvaigždžių šįmet atšaukė vestuves.

Seanas Pennas vedė Leilą George.<br>„Scanpix“ nuotr.
Seanas Pennas vedė Leilą George.<br>„Scanpix“ nuotr.
L.George.<br>„Scanpix“ nuotr.
L.George.<br>„Scanpix“ nuotr.
S.Pennas.<br>„Scanpix“ nuotr.
S.Pennas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 14, 2020, 5:52 PM

Apie santuoką sužinota tik tuomet, kai poros bičiulė prodiuserė Irena Medavoy (61 m.) instagrame paskelbė rankų su žiedais nuotrauką ir šiltai pasveikino jaunavedžius.

„Mes taip džiaugiamės, kad Leila ir Seanas susituokė. Mes jus mylime. Mes devintame danguje, kad radai savo antrąją pusę, nuoširdų partnerį ir tikrą meilę, kuri keičia pasaulį į gera“, – parašė I.Medavoy.

S.Pennas yra savo uošvės – italų ir australų aktorės Gretos Scacchi bendraamžis ir tik metais jaunesnis už uošvį Vincentą D’Onofrio. Rugpjūčio viduryje S.Pennas minės 60-ąjį jubiliejų. Prieš susituokdama pora draugavo apie ketverius metus.

L.George žiūrovai gali prisiminti iš Ketrin Valentain vaidmens fantastiniame filme „Mirtingos mašinos“ („Mortal Engines“), pagrindinio moters vaidmens vesterne „Vaikas“ („The Kid“).

S.Pennui tai trečioji santuoka. Jo garsiausia žmona buvo popžvaigždė Madonna (61 m.). Ši santuoka iširo 1989-aisiais po ketverių bendro gyvenimo metų.

Antrą kartą S.Pennas vedė aktorę Robin Wright (54 m.).

Jie susituokė 1996-aisiais ir išsiskyrė 2010-aisiais. Pora susilaukė dviejų vaikų – aktorės ir modelio Dylan Frances (29 m.) ir sūnaus Hopperio Jacko (27 m.).

Vėliai S.Pennas kurį laiką susitikinėjo su aktore Charlize Theron (44 m.), bet šie santykiai nutrūko 2015 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.