Tik po Chadwicko Bosemano mirties paaiškėjo – jis buvo vedęs

Amerikiečių aktorius Chadwickas Bosemanas, išgarsėjęs Juodosios Panteros vaidmeniu trilogijoje „Keršytojai“ ir filme „Juodoji pantera“, prieš palikdamas šį pasaulį vedė savo ilgametę mylimąją Taylor Simone Ledward.

Ch.Bosemanas prieš mirtį slapta susituokė su T.S.Ledward.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Ch.Bosemanas prieš mirtį slapta susituokė su T.S.Ledward.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2020, 7:15 PM

Aktorius Ch.Bosemanas mirė rugpjūčio 28-ąją, jam buvo 43 metai. Dabar paaiškėjo, kad prieš mirtį jis slapta susituokė su dainininkės karjeros siekusia T.S.Ledward (29 m.).

Praėjusiais metais pora susižadėjo, tačiau nei Ch.Bosemanas, nei T.S.Ledward, kai aktorius dar buvo gyvas, niekada nepranešė apie oficialią santuoką.

Tik praėjus porai dienų po Chadwicko mirties T.S.Ledward patvirtino, kad prieš keletą mėnesių jų santuoka buvo slapta įregistruota.

T.S.Ledward studijavo sociologiją Napos slėnio koledže ir muzikos vadybą Kalifornijos valstijos politechnikos universitete, dainavo šios mokymo įstaigos džiazo ansamblyje, vėliau bandė patekti į TV talentų šou „X faktorius“.

Pagal naujausius įrašus jos paskyroje socialiniame tinkle – dirba „Insomniac Events“, Amerikos elektroninės muzikos sklaidos įmonėje.

Su Ch.Bosemanu ji draugavo ketverius metus, kartu rodydavosi viešumoje, nevengė fotografų – paskutinį kartą jiedu užfiksuoti per NBA Visų žvaigždžių savaitgalį Čikagoje šių metų vasarį.

Per vieną ceremonijų atsiimdamas prizą už geriausią vyrišką vaidmenį kino filme Ch.Bosemanas kreipėsi į draugę: „Simone, tu esi su manimi kasdien. Turiu prisipažinti tau šią akimirką. Myliu tave.“

2016-aisiais Ch.Bosemanui buvo diagnozuotas trečios stadijos storosios žarnos vėžys. Jis kovojo su liga ketverius metus, kol ji perėjo į paskutinę, ketvirtą, stadiją. Pranešimas apie Ch.Bosemano mirtį buvo paskelbtas tviteryje: „Jis mirė savo namuose, šalia žmonos ir artimųjų.“

Šis įrašas sulaukė didžiausio atgarsio per visą tviterio istoriją – vien per pirmą parą į jį sureagavo 6 mln. interneto vartotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.