Holivudas ūžia – byra George'o ir Amal Clooney santuoka?

Jie kartu nebesirodo viešumoje, niekas negirdėjo, kad būtų šventę šeštąsias vestuvių metines. Jie nesutaria, kur turėtų gyventi ir kaip turi būti auklėjami jų vaikai. Holivudas ūžia – advokatė Amal (42 m.) ir Holivudo žvaigždė George’as (59 m.) Clooney ketina sukti skirtingais keliais.

Kalbama, kad A. ir G.Clooney miega atskiruose miegamuosiuose.<br>„Scanpix“ nuotr.
Kalbama, kad A. ir G.Clooney miega atskiruose miegamuosiuose.<br>„Scanpix“ nuotr.
2018-aisiais JAV žurnalas „Forbes“ G.Clooney paskelbė geriausiai uždirbančia Holivudo žvaigžde.<br>SIPA / „Scanpix“ nuotr.
2018-aisiais JAV žurnalas „Forbes“ G.Clooney paskelbė geriausiai uždirbančia Holivudo žvaigžde.<br>SIPA / „Scanpix“ nuotr.
A.Cloney karjera klostosi puikiai.  <br>PA / „Scanpix“ nuotr.
A.Cloney karjera klostosi puikiai.  <br>PA / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 4, 2020, 3:55 PM, atnaujinta Nov 4, 2020, 6:59 PM

Pastarąjį kartą A. ir G.Clooney drauge buvo pastebėti gegužės mėnesį per aktoriaus gimtadienį. Jį pora šventė Malibu paplūdimyje kartu su sutuoktiniais supermodeliu Cindy Crawford (54 m.) ir verslininku Rande’u Gerberiu (58 m.).

Nuo to laiko kartu jų niekas nėra matęs.

Rugsėjo 27-ąją sukako šešeri metai nuo dienos, kai „Oskaro“ ir Auksinio gaublio laimėtojas bei žmogaus teisių advokatė susituokė Venecijoje. Tačiau net artimiausi poros bičiuliai negirdėjo, kad jie būtų šią dieną kaip nors paminėję.

Kalbama, kad A. ir G.Clooney miega atskiruose miegamuosiuose ir nuolat dėl ko nors ginčijasi. Esą audringiausi ginčai kyla, kai pora pradeda svarstyti, kur turėtų gyventi.

Amal yra įsitikinusi, kad nuolatinė jų gyvenamoji vieta turėtų būti Jungtinėje Karalystėje. Intelektuali, Oksfordą baigusi moteris įsitikinusi, kad jų dvyniai – 3 metų Alexanderis ir Ella Anglijoje gautų geresnį išsilavinimą.

A.Clooney patinka ant Temzės upės kranto esanti XVII amžiaus pilis, kurią George’as jai padovanojo 2014-aisiais.

O G.Clooney yra linkęs gyventi Kalifornijoje. Čia jis turi prabangų būstą, kuriame gyveno ir būdamas viengungiu. Aktorius ketino rekonstruoti ir išplėsti savo namą, tačiau planus sujaukė koronaviruso pandemija.

Garsioji pora turi ir 14 mln. dolerių vertės prabangius apartamentus Niujorke, kuriuos G.Clooney nusipirko, kai Amal įsidarbino Kolumbijos teisės mokykloje, bet jie jau metai stovi tušti.

Anksčiau sutuoktiniai mėgdavo laiką leisti ir prabangioje viloje prie Komo (Italija) ežero.

Apie aukštuomenės gyvenimą rašančio žurnalo „Life and Style“ žiniomis, Amal ir George’as dėl būsimų skyrybų jau tarėsi su advokatais.

Jei pora nuspręstų žengti skirtingais keliais, jų advokatams darbo būtų per akis – tektų dalytis nemažai turto.

Amal turtas vertinamas mažiausiai 10 milijonų JAV dolerių, o George’o – daugiau nei puse milijardo JAV dolerių.

2018-aisiais JAV žurnalas „Forbes“ G.Clooney paskelbė geriausiai uždirbančia Holivudo žvaigžde.

Tiesa, aktorius praturtėjo visai ne iš kino, o iš alkoholio. Jis su savo draugais R.Gerberiu ir Mike’u Meldmanu pelningai pardavė tekilos gamybos bendrovę „Casamigos“.

Sutuoktinių nesutarimų priežastimi gali būti ir skirtingi besiklostanti karjera.

Per ketverius pastaruosius metus G.Clooney nesuvaidino nė vieno reikšmingo vaidmens. Tik neseniai jis grįžo į filmavimo aikštelę – gruodį „Netflix“ ketina parodyti jo režisuotą mokslinės fantastikos filmą „Vidurnakčio dangus“ („The Midnight Sky“).

O jo žavioji sutuoktinė paskendusi darbuose – ji turi per akis veiklos kaip advokatė, bet to, su humanitarine misija skraido po visą pasaulį. Vien pernai jai teko išsiruošti į 49 keliones.

„Kuriam vyrui patinka, kai žmonos karjera klostosi sėkmingiau?“ – retoriškai klausė vienas G.Clooney bičiulis.

George’as kur kas daugiau laiko nei jo sutuoktinė praleidžia su vaikais.

Kalbama, kad dėl to žmonai jis turi nemažai priekaištų.

Tiesa, dvyniais rūpinasi ir būrys auklių. Kiekviena jų per metus gauna 70 tūkst. dolerių algą.

Kalbama, kad pora per 6 metus taip ir neįsigijo bendrų draugų – esą G.Clooney neturi apie ką kalbėtis su žmonos kolegomis teisininkais.

O Amal negali pakęsti geriausio George’o draugo R.Gerberio ir jo žmonos C.Crawford.

„Jos – labai skirtingos, – pasakojo vienas Clooney šeimos bičiulis. – Cindy – vėjavaikė. Ji dievina Los Andželo vakarėlius ir gali valandų valandomis apkalbinėti įžymybes.

Intelektualei Amal jos čiauškėjimas sukelia nuobodulį. Ji bodisi gandais ir mėgsta diskutuoti rimtomis temomis. Pavyzdžiui, apie žmogaus teises.

Jų net aprangos stilius iš esmės skiriasi. Amal renkasi tiktai aukštos kokybės drabužius. O Cindy mielai mūvi kaubojiškus ilgaaulius ir nešioja languotus vyriškus marškinius.“

Teigiama, kad G.Clooney ir R.Gerberis pastaruoju metu vis mažiau bendrauja būtent dėl to, kad jų žmonų santykiai yra šalti.

Įžymybių gyvenimo apžvalgininkai jau seniai kalbėjo, kad G.Clooney ir Amal santuoka yra pasmerkta.

Iki vestuvių G.Clooney buvo lovelasas, plevėsa, jo stichija – vakarėliai ir gyvenimo malonumai.

Amal – gerbiama tarptautinio lygio teisininkė, gynusi teisme Julianą Assange’ą, atstovavusi Ukrainos buvusiai premjerei Julijai Tymošenko, dirbusi Jungtinių Tautų Tarptautiniame teisingumo teisme.

Teigiama, kad kino aktoriaus intelektas, kultūros lygis ir poreikiai neprilygsta garsios teisininkės minties skrydžiui ir gyvenimo tikslams.

Daug ką lemia ir kilmė: Amal kilusi iš įtakingos libaniečių šeimos, kurios kelios kartos atliko reikšmingą vaidmenį Viduriniuose Rytuose. G.Clooney – žurnalisto ir grožio karalienės sūnus.

Modelių, aktorių ir sportininkių gerbėjas prie protingų moterų tiesiog nepripratęs. Be to, George’ą erzino sutuoktinės planai siekti politinės karjeros.

Asmenybės – skirtingos

G.Clooney pasipiršo A.Alamuddin (tai mergautinė Amal pavardė) 2014 metų balandį. Rugsėjį pora prašmatniai susituokė Venecijoje.

1980-aisiais G.Clooney buvo vedęs aktorę Talią Balsam. Jų santuoka iširo 1993 m.

Po skyrybų kalbėta apie daugybę George’o romanų, tarp jų – su Renee Zellweger, Julia Roberts, C.Crawford, Kelly Preston.

Oficialios aktoriaus mylimosios įvairiu laiku buvo Elisabetta Canalis ir Stacy Keibler.

Amal niekada nebuvo ištekėjusi, užtat daug pasiekė kaip advokatė.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.