Hito „Medžiai melagiai“ atlikėja Saulė Blažaitytė prisipažino: „Man buvo šokas!“

Iš Alytaus kilusi jaunimo grupė „Velvet“ sulig kiekviena diena tampa vis populiaresnė. Vos prieš dvejus metus įkūrę grupę, jos nariai nesitikėjo sukurti tokio hito, kuris kiek daugiau nei per metus buvo perklausytas beveik 3 milijonus kartų. Kol kas tai pirma ir šiuo metu vienintelė daina, kuri atnešė tokią šlovę grupei. Tik ar tai nebus naujokų sėkmė ir viskas tuo pasibaigs?

Grupė „Velvet“.<br> 2TV nuotr. 
Grupė „Velvet“.<br> 2TV nuotr. 
Grupė „Velvet“.<br> 2TV nuotr. 
Grupė „Velvet“.<br> 2TV nuotr. 
Grupė „Velvet“.<br> 2TV nuotr. 
Grupė „Velvet“.<br> 2TV nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 21, 2020, 12:16 PM

„Labai to bijome. Apie tai daug kalbėjome, turėjome gal penkiasdešimt tokių pokalbių ir kiekvienas jų pasibaigdavo: viskas, gana kalbėti ir eime kurti. Tačiau, kai išleidome dainą „Mėnuli“, nusiraminom, kadangi ir ji sulaukė nemažai klausytojų dėmesio“, – pasakojo grupės vokalistai Tadas ir Saulė.

Vos tik patalpinta daina „Medžiai melagiai“ YOUTUBE ir SPOTIFY platformose sumušė visus rekordus. Grupės vokalistė Saulė Blažaitytė pripažino, kad staigiai kylantys skaičiai ją iš tiesų pribloškė.

„Man buvo šokas, kai pamačiau, jog daina „Medžiai melagiai“ perkopė 100 tūkstančių peržiūrų. Atrodo, net milijonas nesukėlė tokių emocijų, kaip tie pirmieji 100 tūkstančių. Nesitikėjau net penkiasdešimties, o čia šimtas!“ – įspūdžiais dalinosi Saulė.

Po sėkmingo triumfo atlikėjai turėjo įvairiausių minčių kurti toliau, koncertuoti, buvo mintis padaryti vieną lemtingą žingsnį, kuri, laimei, nebuvo žengtas.

„Po tokio sprogimo visi pradėjo kelti dainą į „Instagram“, komentuoti, kviesti groti, galvojom, viskas, čia mūsų gyvenimas, nereikia mums tų mokslų, dabar tik kursime ir gyvensime atlikėjų gyvenimą.

Bet supratome, kad vis tik tai nebūtų teisinga“, – atviravo T. Gudzinevičius.

Jau šį pirmadienio vakarą laidoje „Pagaminta Lietuvoje“ išgirsite, kaip susikūrė grupė, kaip gvildenamos klipų ir kūrybinės idėjos, bei kokie esminiai siekiai šiuo metu sukasi atlikėjų galvose. Visa tai – 22 val. tik per triukšmingiausią ir muzikaliausią kanalą 2TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Landsbergio ir Europos Tarybos generalinės sekretorės komentarai