Paaiškėjo, kas 30-mečiui Italijos aktoriui M. Morrone padėjo išsivaduoti iš depresijos

Dar neseniai jam buvo sunku sumokėti už nuomojamą būstą, o dabar jis – tikra interneto sensacija. Italijos dainininkas ir aktorius Michele Morrone (30 m.) žvaigžde tapo vos per vieną naktį.

M.Morrone filme „365 dienos“ atliko Sicilijos mafijos boso vaidmenį.
M.Morrone filme „365 dienos“ atliko Sicilijos mafijos boso vaidmenį.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2020, 10:19 PM

Anksčiau mažai kam žinomas M.Morrone išgarsėjo vaidmeniu filme „365 dienos“, kuris sukurtas pagal to paties pavadinimo lenkų rašytojos Blankos Lipinskos (35 m.) romaną, išleistą 2018-aisiais.

Juostos premjera neseniai įvyko per „Netflix“.

Filme M.Morrone atlieka pagrindinį – Sicilijos mafijos boso Masimo vaidmenį. Masimo pameta galvą dėl žavios lenkaitės Lauros. Mafiozas ją pagrobia ir prisiekia, kad mergina jį pamils per 365 dienas. Jeigu taip neatsitiktų, Masimo pažada ją paleisti.

Iš pradžių Laura negali nė pagalvoti apie gyvenimą su Masimo, bet kiekvieną dieną mafiozas merginai tampa vis patrauklesnis.

Šią juostą daug kas lygina su kitu erotiniu filmu – „50 pilkų atspalvių“ („Fifty Shades of Grey“). Bet, kino kritikų nuomone, „365 dienų“ sekso scenos ryškesnės nei „50 pilkų atspalvių“.

Po premjeros „365 dienos“ pateko į JAV populiariausių filmų dešimtuką ir išsilaikė ten keletą dienų. Įdomiausia tai, kad filmas nebuvo reklamuojamas, o atsiliepimai nebuvo itin palankūs.

„Vieną rytą aš atsibudau turėdamas du milijonus „Instagram“ sekėjų“, – netikėtai užgriuvusiu populiarumu džiaugėsi M.Morrone.

Dabar jų skaičius šoktelėjo iki 11 milijonų ir kasdien vis auga. O M.Morrone atliekamos dainos „Feel It“ vaizdo įrašas per „YouTube“ buvo peržiūrėtas 30 mln. kartų.

Iki šio svaigaus karjeros skrydžio M.Morrone patyrė daug skaudžių akimirkų. Prieš porą metų jis išsiskyrė su žmona libaniete mados dizainere Rouba Saadeh (33 m.).

„Po skyrybų mane buvo ištikusi gili depresija. Mano buvusi žmona nusprendė sugrįžti į Libaną ir pasiėmė abu mūsų sūnus, – guodėsi aktorius. – Be savo vaikų jaučiausi labai vienišas.

Mano emocinė būsena buvo tokia prasta, kad apie aktorystę nenorėjau nė pagalvoti.

Nebegalėdamas susimokėti už būsto nuomą pradėjau dirbti sodininku. Tačiau ir šis užsiėmimas neatnešė nusiraminimo. Tai buvo sunkiausias mano gyvenimo metas.

Tik tada, kai ėmiausi Masimo vaidmens, pamažu pamiršau savo problemą. Darbas šiame filme padėjo pakilti iš depresijos liūno.“

Pažymėdamas naujo gyvenimo pradžią aktorius ant kairės rankos išsitatuiravo feniksą – paukštį, laikomą atgimimo simboliu. Tai – viena iš dvidešimties M.Morrone tatuiruočių.

Ant dešinės aktoriaus rankos nykščio – pirmagimio sūnaus Marcaus (6 m.) vardas. Ant dešinio peties – antrojo sūnaus Brando (3 m.) vardas.

Dėl darbų ir koronaviruso pandemijos abiejų savo vaikų M.Morrone nebuvo matęs pusę metų.

Sušvelnėjus karantino sąlygoms jam pavyko Romoje pasimatyti su vaikais. Tai buvo skausmingas susitikimas, nes M.Morrone yra patyręs, kaip sunku augti be tėvo. Jį ir tris jo seseris motina užaugino viena.

„Tėvas mirė, kai man buvo dvylika. Nuo to laiko man visada trūko vyriškos globos“, – guodėsi M.Morrone.

Aktorius vidinėje dešinio riešo pusėje yra išsitatuiravęs tėvo mirties datą – 2003 04 18.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.