Lrytas.lt rekomenduoja – populiarumą pelnę serialai internetinėse TV platformose

„Netflix“ vaizdo platforma pristatė ryškiausių 2021 metų premjerų anonsą. Trijų minučių vaizdo klipe tarp kitų filmų anonsuota ir nauja režisieriaus Adamo McKay komedija „Nežiūrėk aukštyn“ („Don’t Look Up“), kurioje pagrindinius vaidmenis sukūrė Leonardo DiCaprio (46 m.) ir Jennifer Lawrence (30 m.).

„Nežiūrėk aukštyn“.
„Nežiūrėk aukštyn“.
„Volkeris“
„Volkeris“
„Nežiūrėk aukštyn“. 
„Nežiūrėk aukštyn“. 
„Nežiūrėk aukštyn“. 
„Nežiūrėk aukštyn“. 
„Likimas: Vinksių klubo saga“
„Likimas: Vinksių klubo saga“
„Sniego traukinys“
„Sniego traukinys“
„Euforija“
„Euforija“
„Tedas Laso“
„Tedas Laso“
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Feb 1, 2021, 6:05 PM

Juosta „Nežiūrėk aukštyn“ dar nebaigta kurti, tačiau anonsiniame klipe jau parodytos vieno laukiamiausių metų filmų pirmosios scenos. Šiuose kadruose J.Lawrence herojė, vardu Keit Dibiaski, ir L.DiCaprio personažas daktaras Rendalas Mindi lipa iš krovininio lėktuvo.

Prieš nusileisdami ant žemės herojai baimingai susižvalgo ir patraukia pirmyn.

Filmas „Nežiūrėk aukštyn“ pasakos apie du mokslininkus, kurie sužino, kad po pusmečio ant Žemės nukris didžiulis meteoritas.

Jie atvyksta norėdami įspėti pasaulį apie šį pavojų, tačiau visur susiduria su nepasitikėjimu.

„Nežiūrėk aukštyn“ gali pasigirti tikru žvaigždynu: be L.DiCaprio ir J.Lawrence, filme vaidina Chrisas Evansas, Timothee Chalamet, Cate Blanchett, Meryl Streep.

Iš viso šiais metais metais „Netflix“ planuoja parodyti 70 naujų filmų. Praėjusią savaitę paskelbtame klipe taip pat anonsuotas Halle Berry režisūrinis debiutas „Bruised“, trileris su Chrisu Hemsworthu ir Milesu Telleriu „Pabėgimas iš voratinklio“ („Escape from Spiderhead“), Samo Levinsono drama „Malkolmas ir Mari“ („Malcolm & Marie“), kurioje pagrindinius vaidmenis sukūrė serialo „Euforija“ žvaigždė Zendaya ir Johnas Davidas Washingtonas, ir kitos žiūrovų laukiamos premjeros.

O šį savaitgalį tiek „Netflix“, tiek kitos internetinės kino platformos žiūrovus intriguoja naujų serialų premjeromis ir populiarumą jau pelniusiomis juostomis.

„The CW“

„Volkeris“ („Walker“)

„Išrinktųjų“ („Supernatural“) žvaigždė Jaredas Padalecki, pagaliau atsisveikinęs su Semo Vinčesterio vaidmeniu, iškart ėmėsi naujo darbo ir – nei daugiau, nei mažiau – nusitaikė į paties Chucko Norriso laurus.

„Volkeris“ – 10-ojo dešimtmečio kultinio serialo „Volkeris, Teksaso reindžeris“ („Walker, Texas Ranger“), pasakojančio apie visam pasauliui žinomo amerikiečių reindžerio gyvenimą, perdirbinys.

Serialo autoriai žada ne perpasakoti seną, bet pateikti naują Kordelio Volkerio istoriją. J.Padalecki herojus – du vaikus turintis našlys, grįžtantis namo po dvejų metų darbo priedangoje. Taigi Volkeris ne tik gaudys nusikaltėlius, bet ir bandys spręsti savo šeimos problemas.

Pirmoji serija parodyta sausio 22-ąją per „The CW“.

„Netflix“

„Likimas: Vinksių klubo saga“ („Fate: The Winx Saga“)

Serialas pagrįstas visame pasaulyje nepaprastai populiariu italų animaciniu serialu „Vinksių klubas“, pasakojančiu apie paaugles iš alternatyvios planetos, ugdančias savo stebuklingas galias magijos mokykloje.

Originalo autorius Iginio Straffi, seniai svajojęs savo kūrinį perkelti į televizijos ekraną, tapo „Netflix“ serialo vykdomuoju prodiuseriu. Serialo kūrėjai žada „niūresnę ir brandesnę“, palyginti su animaciniu variantu, istoriją. Pagrindinius vaidmenis sukūrė Abigail Cowen, Hannah van der Westhuysen, Elisha Applebaum, Precious Mustapha ir Eliot Salt.

„Likimo: Vinksių klubo sagos“ šešios serijos „Netflix“ platformoje pasirodys sausio 23-iąją.

„Sniego traukinys“ („Snowpiercer“)

Serialas sukurtas Pietų Korėjos režisieriaus Bong Joon Ho, garsiojo „Parazito“ autoriaus, to paties pavadinimo filmo motyvais. Jis pasakoja apie riedantį aplink pasaulį didžiulį traukinį, kuriuo važiuoja po antropogeninės katastrofos likę gyvi žmonės.

„Kelionė“ keleiviams virsta kova su totalitarine sistema, kurią įveda traukinio šeimininkai, kad būtų įmanoma išgyventi.

Antrojo sezono serijose žiūrovai pagaliau susipažins su paskutinės civilizacijos atramos kūrėju ponu Vilfordu, kurį vaidina aktorius Seanas Beanas.

Serialo antroji dalis susidės iš dešimties serijų, kurių pirmosios premjera – sausio 26-ąją „Netflix“ platformoje.

„HBO Max“

„Euforija“ („Euphoria“)

Dar viena sausio pramoga – antroji ir paskutinė tarpsezoninė „Euforijos“ serija. Tai serialas apie 17-metės narkomanės Ru (akt. Zendaya) ir translytės bendraklasės Džuls (akt. Hunter Schafer) santykius, o ir apskritai apie šiuolaikinius paauglius, jų svajones bei išgyvenimus.

Specialiosios serijos tapo savotiška paguoda „Euforijos“ gerbėjams, nes serialo antrasis sezonas atidėtas dėl koronaviruso pandemijos. Pirmoji serija buvo prieškalėdinė Ru išpažintis apie priklausomybę nuo narkotikų ir jos požiūrį į gyvenimą, o antrosios dėmesio centre atsidurs jau Džuls.

Premjera – sausio 25-ąją „HBO Max“ kanale.

Apple TV+

„Tedas Laso“ („Ted Lasso“)

Jei pasiilgote ko nors lengvo, šis komiškas serialas kaip tik jums. Juosta pasakoja apie amerikietiškojo futbolo trenerį Tedą Laso, kuris pakviečiamas į Didžiąją Britaniją treniruoti vietinio Londono futbolo klubo, kuriam, beje, nelabai sekasi.

Viskas lyg ir būtų puiku, tačiau yra viena problema – Tedas yra amerikietiško futbolo žinovas ir visiškai neišmano angliško futbolo taisyklių bei subtilybių. O ką jau kalbėti apie visiškai ne amerikietišką jo gyvenimo būdą.

Kaip seksis Tedo treniruojamaI komandai futbolo aikštėje? Kaip Tedas pritaps prie britiškos kultūros? Smagūs nutikimai, netikėtos situacijos – savotiškos pamokos apie amerikiečių ir britų skirtumus.

Dar viena priežastis pažiūrėti šį serialą – pagrindinį Tedo vaidmenį atlieka lietuvių kilmės aktorius Jasonas Sudeikis. Praėjusiais metais sukurtoje juostoje taip pat vaidina Hannah Waddingham, Jeremy Swift.

8,7 balo*

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.