Žinomas radijo laidų vedėjas po 3 metų paleistas į laisvę: „Netikėjau, kad mane pasodins“

Ko gero ne daug kas iš pirmo žvilgsnio atpažintų 36-erių Paulių Bukauską. Buvęs „Radiocentro“ laidų vedėjas beveik trejus metus praleido kalėjime ir prieš pusmetį paleistas į laisvę bando iš naujo kurti savo gyvenimą.

 Paulius Bukauskas.
 Paulius Bukauskas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2021, 10:44 AM, atnaujinta Mar 7, 2021, 10:45 AM

„Tuo metu spauda tiesiog draskė mane ir mano gyvenimą viešai“, – išskirtiniame interviu Delfi TV laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakojo Paulius.

„Iš tiesų net nežinau, kodėl man taip nutiko. Ne vienerius metus vaikščiojau į užsiėmimus su psichologais, kuriuose labai smulkiai narstėme tą mano gyvenimo etapą: kodėl taip atsitiko, kodėl aš nejaučiau atsakomybės tada, kada reikėjo. Buvo labai keista, nes tiesiog netikėjau, kad mane gali nuteisti, išsiųsti į koloniją, uždaryti. Man tai atrodė nerealu“, – sako praeityje žinomas vyras.

Ne vienerius metus renginių organizatoriumi dirbęs Paulius Bukauskas buvo itin vertinamas kaip renginių bei radijo laidų vedėjas. Paulius patikina: fortūna jam šypsojosi – sekdavosi viskas, ko jis imdavosi.

Pasakodamas savo gyvenimo istoriją Paulius atviras: neprisimena, kaip įniko į azartinius žaidimus. Per dvejus metus jis pralošė viską – draugus, darbą, karjerą, gerą savo vardą. Tarsi to būtų mažai, pateko į teisėsaugos akiratį. Dėl Pauliaus veiksmų buvo pradėti net septyni ikiteisminiai tyrimai. Paėmęs prekes, kompiuterius ir fototechniką, jis pateikdavo banko pavedimo išrašą, tačiau realiai pinigų nepervesdavo.

Teisiamas Paulius buvo ne kartą, tačiau į kalėjimą už padarytus nusikaltimus buvo pasiųstas 2018 metais. Prislėgtas didelių skolų, vyras bėgo į Airiją, čia buvo suimtas ir vienutėje praleido vienerius metus. Vėliau buvo pargabentas į Lietuvą, kur ir toliau turėjo atlikti paskirtą bausmę.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.