Paskutinėje aklųjų perklausų laidoje – paauglė, dėl kurios mokytojai buvo pasiryžę atiduoti viską

Jau šį sekmadienį, televizijos eteryje prasidės paskutinė „Lietuvos balsas. Vaikai“ projekto aklųjų perklausų etapo laida.

Audrėja.<br>LNK nuotr.
Audrėja.<br>LNK nuotr.
Audrėja.<br>LNK nuotr.
Audrėja.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 16, 2021, 10:26 AM, atnaujinta Apr 16, 2021, 10:27 AM

Mokytojų komandose likusios vos kelios vietos, tačiau norinčių jas užimti talentų – labai daug.

Laisvas vietas savo komandose Monique, Donatas Montvydas ir Mantas Jankavičius pasiruošę užleisti tik geriausiems iš geriausių. Būtent dėl tokių vaikų tarp jų užvirs nuožmiausia kova.

Ypatingo mokytojų dėmesio susilauks kaunietė keturiolikmetė Audrėja, kuriai scena tikrai puikiai pažįstama – ji jau aštuonis metus profesionaliai šoka gatvės šokius ir mokosi aktorystės meno, tad nenuostabu, jog Audrėja žino, kaip pritraukti ne tik žiūrovų, bet ir muzikos profesionalų dėmesį.

Po įspūdingo dalyvės pasirodymo mokytojai bus pasiruošę absoliučiai bet kam. Donatas su Mantu puls siūlyti deimantus, jodinėjimą baltais žirgais, klaupsis dėl dalyvės ant kelių ir net bandys jos širdį užkariauti meilės dainomis.

Kad įkalbėtų Audrėją, Mantas iš muzikantų skolinsis gitarą ir čia pat scenoje jai sukurs akustinį koncertą, kuriame iškart duetu sudainuos ir su jo dainas puikiai mokančia dalyve.

Mokytojas nustebins atvirai pripažinęs, jog būtent tokiu būdu pelnydavo merginų dėmesį ir jaunystėje.

„Kai man buvo keturiolika metų, atkreipti į save dėmesį galėjau nebent dainuodamas. Kitokių būdų gauti merginų dėmesio nežinojau, nei anekdotų mokėjau nei dar ko. Tiesiog pasiimdavau gitarą ir padainuodavau joms kažką apie meilę ir tik tada sulaukdavau kažkokio dėmesio“, – laidoje atsivers Mantas Jankavičius.

Tačiau Manto atliktai serenadai nenusileis ir Donatas Montvydas. Mokytojas bus pasiryžęs savo kūriniu pakviesti dalyvę į pasimatymą. Tiesa, naujausios mokytojo dainos Audrėja nežinos, tad mokytojas bus paliktas dainuoti vienas.

Po muzikinės mokytojų dvikovos savo ginklus ištrauks ir Monique, o Mantas pripažins, kad ši kova dėl dalyvės nukėlė į senus laikus: „Tai buvo įdomiausia kova per visą šį etapą. Mums su Donatu teko prisiminti tuos laikus, kai kažkam dainuodavom ir taip bandydavom užkariauti merginų širdis. Dalyvė fantastiška, ji sukėlė tikrą audrą scenoje. Tik pasirodo, kad kovos visai ir nereikėjo, nes ji nuo pat pradžių žinojo, ką rinktis.“

Koks bus Audrėjos pasirodymas, kuris taip sužavėjo mokytojus, kieno komandą ji pasirinks ir kam dar ryšis muzikos profesionalai dėl geriausių paskutinės aklųjų perklausų laidos dalyvių balsų − žiūrėkite jau sekmadienio vakarą, 19 val. 30 min., per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?