George’as Clooney apsiprato su nauju savo statusu

Jis rūpinasi vaikais ir buitimi, ji siekia tarptautinės karjeros. Taip šiuo metu pareigomis yra pasiskirstę aktorius George’as Clooney (59 m.) ir jo žmona teisininkė Amal Clooney (43 m.).

George’as ir Amal Clooney.<br>PA / „Scanpix“ nuotr.
George’as ir Amal Clooney.<br>PA / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 1, 2021, 7:30 PM

Drabužių skalbimas, indų plovimas, kambarių tvarkymas – tuo per koronaviruso pandemiją užsiima „Oskaro“ ir Auksinio gaublio laimėtojas G.Clooney, besirūpinantis dvyniais Ella ir Alexanderiu, kuriems birželį sukaks ketveri metai.

O žmogaus teisių advokatė A.Clooney buičiai laiko neturi. Ji – tarptautinio lygio teisininkė, gynusi teisme Julianą Assange’ą, atstovavusi buvusiai Ukrainos premjerei Julijai Tymošenko, dirbusi Jungtinių Tautų Tarptautiniame teisingumo teisme.

„Koronaviruso pandemijos metu turiu naują pomėgį – tris keturis kartus per dieną skalbiu vaikų drabužius ir nuolat plaunu indus, nes mano vaikai tikri murziai“, – šypsodamasi žurnalui „W“ pasakojo Holivudo žvaigždė ir pridūrė, kad vos spėja suktis.

Tiesa, anksčiau aktorius yra atvirai pasakojęs, kad jų vaikus prižiūri net kelios auklės, kurių kiekviena per metus gauna 70 tūkst. dolerių algą.

Sportiniai marškinėliai, džinsai ir zomšos batai – taip dabar atrodo G.Clooney, namuose atrandantis vis naujų iššūkių.

„Kerpu plaukus sūnui ir sau“, – sakė aktorius ir pridūrė, kad šis darbas jam nėra naujas. Jis tikino, kad ir anksčiu pats kirpdavosi savo kietus kaip šiaudai plaukus.

Iki šiol G.Clooney nesiryžo kirpti tik dukters Ellos plaukų.

„Su ilgais plaukais, kurie siekia pečius, ji atrodo nuostabiai, – dukters šukuoseną gyrė aktorius. – Jeigu sūnų nukirpčiau kreivai, bėdos nebūtų – plaukai ataugs. Bet žmona mane užmuštų, jei išdrįsčiau ką nors daryti dukters plaukams.“

Pastaraisiais metais G.Clooney aktorinė karjera klostėsi nepavydėtinai. Per ketverius metus aktorius sukūrė tik vieną reikšmingesnį vaidmenį – savo paties režisuotoje fantastinėje dramoje „Vidurnakčio dangus“ („The Midnight Sky“) įkūnijo vienišą Arkties tyrinėtoją.

Neseniai buvo pasklidę kalbų, kad kasdienybės tėkmė ir rutina ėmė skandinti prieš šešerius metus susituokusių garsenybių šeimos laivą.

Esą Amal ir George’as nuolat vaidijasi, o audringiausi ginčai kyla, kai pora pradeda svarstyti, kur turėtų gyventi.

Amal yra įsitikinusi, kad nuolatinė jų gyvenamoji vieta turėtų būti Jungtinėje Karalystėje. Intelektuali, Oksfordą baigusi moteris mano, kad jų dvyniai ten gautų geresnį išsilavinimą.

O G.Clooney yra linkęs gyventi Kalifornijoje. Čia pora turi prabangų būstą, kuriame aktorius gyveno ir būdamas viengungis.

G.Clooney esą taip pat buvo nepatenkintas, kad darbo reikalais daug keliaujanti žmona pernelyg retai būna namie.

Tačiau atrodo, kad šeiminės audros nurimo, o G.Clooney bent jau laikinai susitaikė su namų šeimininko vaidmeniu.

Dabar jis tikino, jog normalu, kad jis, o ne žmona rūpinasi namais ir jų bendrais vaikais.

„Aš esu tvirtas Amal užnugaris“, – sakė aktorius.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: VSD pranešėjo komisijos išvados toliau kelia aistras