Po dviejų dešimtmečių Martyno Starkaus karjeroje – pokyčiai

LNK kanalų grupė įsigijo teises transliuoti UEFA EURO 2020 čempionatą – nuo birželio 11-osios iki liepos 11-osios LNK, BTV ir LNK.lt portale bus parodytos visos 51 Europos futbolo čempionato rungtynės.

 Martynas Starkus.
 Martynas Starkus.
 Martynas Starkus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
 Martynas Starkus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
 Martynas Starkus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Martynas Starkus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Martynas Starkus.<br>V.Balkūno nuotr.
 Martynas Starkus.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 21, 2021, 1:28 PM

Europos futbolo čempionato metu LNK eteryje startuos ir speciali UEFA EURO 2020 skirta laida – „Laisvas smūgis“, kurią ves Martynas Starkus. Pastarąjį kartą M. Starkus LNK eteryje buvo tik vesdamas kultinę muzikinę laidą „Tangomanija“.

„Jei kažko nepraleidau, nuo to bus praėję keli dešimtmečiai. Šalia kitų darbų gyvenime aš vedu laidas ir džiaugiuosi, kad galiu tai daryti ir kad esu kažkam įdomus. Man labai patinka „Laisvo smūgio“ sumanymas. Laidos koncepcija skiriasi nuo ankstesnių panašaus formato laidų. Bet esmė ta pati – kalbėsime apie futbolą. Tai nuoširdžiai lauktas čempionatas, penkerių metų pertrauka, niekada tokios ilgos nebuvo, labai pasiilgau“, – sako naujosios LNK laidos „Laisvas smūgis“ vedėjas.

Specialiai UEFA EURO 2020 skirtoje laidoje kaip ekspertai dirbs ir tokios Lietuvos futbolo žvaigždės kaip Deividas Šemberas, Edgaras Jankauskas ir Valdas Ivanauskas. Specialius reportažus iš vienuolikoje Europos miestuose vykstančių rungtynių ruoš LNK sporto žinių vedėja Asta Žukaitė ir laidos „Labas vakaras, Lietuva“ vedėjas Aurelijus Bezekavičius. Po Lietuvą keliaus ir stebės, kaip šalis švenčia futbolo čempionatą, humoristas, laidų vedėjas Paulius Ambrazevičius.

„Mano tikslas – parengti žiūrovui vakarietišką produktą. Mes, kaip didžiausi Europos televizijos kanalai, savo studijoje turėsime kruopščiai atrinktų ekspertų komandą, kuri analizuos čempionato rungtynes. Be abejo, norisi kad laida būtų stipri ne tik ekspertine prasme, bet ir smagi. Kad patiktų ne tik futbolo aistruoliams, bet ir užkabintų kasdien nestebinčius futbolo rungtynių, – sako „Laisvo smūgio“ prodiuseris Mykolas Adamavičius. – Tikiuosi, jog studijoje turėsime smagų laiką su puikia komanda, o žiūrovams patiks rungtynių analizės kartu su buvusiais futbolininkais, Astos ir Aurelijaus reportažai iš Europos miestų bei šmaikštūs Pauliaus pasakojimai“.

Pasak M. Adamavičiaus, laidai surinkta svajonių komanda.

„Deividas Šemberas buvo ilgametis Lietuvos rinktinės žaidėjas, su Maskvos CSKA komanda laimėjęs Europos taurės varžybas. Edgaras Jankauskas – vienintelis lietuvis, laimėjęs UEFA Čempionų lygą su Porto komanda, ją treniruojant José Mourinho.

Valdas Ivanauskas – tikra lietuviško futbolo legenda, ilgą laiką žaidęs Vokietijoje, o Paulius Ambrazevičius, Asta Žukaitė ir Aurelijus Bezekavičius yra tikri savo srities profesionalai. Esame visi užsidegę padaryti laidą kitaip, negu būdavo iki šiol. Visą komandą užkabino nauja laidos idėja ir jie su džiaugsmu prie jos prisidėjo“.

„Laisvas smūgis“ LNK eteryje startuos birželio 11–ąją, prieš pat UEFA EURO 2020 tiesioginį atidarymą iš Romos. Europos futbolo čempionatas simboliškai vyks vienuolikos šalių vienuolikoje miestų, švenčiant 60-ąsias čempionato metines.

Pusfinaliai ir finalai bus transliuojami iš Londono, ketvirtfinaliai – iš Miuncheno, Baku, Sankt Peterburgo ir Romos, kitos varžybos – iš Kopenhagos, Bukarešto, Amsterdamo, Sevilijos, Budapešto ir Glazgo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.