Rege Jeanas Page’as sekso simboliu tapo vos po vieno vaidmens

Mažai kam žinomas britų aktorius Rege Jeanas Page’as (31 m.) vos per kelias dienas tapo Holivudo sekso simboliu. Tokio įvertinimo jis sulaukė po vaidmens populiariausiame praėjusių metų „Netflix“ seriale „Bridžertonai“ („Bridgerton“).

R.J.Page’ą prislėgė didžiulė populiarumo našta – jis vos spėja dalyti interviu.<br>„Scanpix“/AFP nuotr.
R.J.Page’ą prislėgė didžiulė populiarumo našta – jis vos spėja dalyti interviu.<br>„Scanpix“/AFP nuotr.
Būta kalbų ir apie R.J.Page’o romaną su vieno pagrindinių serialo „Bridžertonai“ vaidmens atlikėjų Ph.Dynevor, bet abu aktoriai paneigė šiuos gandus.
Būta kalbų ir apie R.J.Page’o romaną su vieno pagrindinių serialo „Bridžertonai“ vaidmens atlikėjų Ph.Dynevor, bet abu aktoriai paneigė šiuos gandus.
R.J.Page’ą prislėgė didžiulė populiarumo našta – jis vos spėja dalyti interviu.
R.J.Page’ą prislėgė didžiulė populiarumo našta – jis vos spėja dalyti interviu.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 2, 2021, 9:53 AM

Televizijos seriale, kuriame vaizduojama XIX amžiaus Anglija, R.J.Page’as įkūnijo Hastingso kunigaikštį Saimoną Basetą.

Gruodį pasirodęs serialas „Bridžertonai“ tapo absoliučiu interneto platformos „Netflix“ rekordininku – per pirmas 28 dienas po premjeros jį pažiūrėjo daugiau nei 82 mln. žiūrovų.

„Bridžertonai“ – romantinė drama apie regentystės laikotarpio aukštuomenės šeimos gyvenimą (XIX a. pradžia, kai karaliui Jurgiui III susirgus psichikos liga nuo 1811 m. princu regentu tapo jo vyriausias sūnus Jurgis IV, garsėjęs išlaidumu ir ekstravagancija).

Seriale nemažai meilės dramų ir sekso scenų.

„Žmonės skaito panašaus turinio romanus, kad bent trumpam pasijustų laimingi ir pasvajotų apie idealią meilę, kokia galima tiktai tokiose istorijose“, – teigė vieną pagrindinių vaidmenų juostoje sukūręs R.J.Page’as.

Jau po pirmosios serijos R.J.Page’ą, kuris nuo 2016-ųjų gyvena Amerikoje, prislėgė didžiulė populiarumo našta. Jis vos spėjo dalyti interviu.

Būsimoji ekrano žvaigždė gimė Londone 1990-aisiais. Jo tėvas – anglų dvasininkas, motina – slaugytoja, kilusi iš Zimbabvės, kur pora ir susipažino. Be Rege Jeano, šeimoje augo keturi broliai ir seserys.

Aktorius yra sakęs, kad giminių turi daugelyje šalių – Pietų Afrikos Respublikoje, Australijoje, Švedijoje, Grenadoje, JAV.

Zimbabvės sostinėje Hararėje R.J.Page’as gyveno iki keturiolikos metų.

Aktorius ne kartą yra sakęs, kad šis miestas yra gražiausia pasaulio vieta. Ten jis patyrė daug gerumo ir dosnumo.

Kai šeima persikėlė į Angliją, jam buvo nelengva. „Mokykloje visi mane laikė keistu vaikinuku iš Afrikos, kuris puikiai kalba agliškai“, – prisiminė aktorius.

Paauglystėje R.J.Page’as maištavo, su broliu įkūrė pankroko grupę, kuri egzistuoja iki šiol. Jie dažėsi plaukus ryškiomis – žalia, mėlyna, violetine – spalvomis, kūrė pykčiu alsuojančias dainas, kurias scenoje plėšė iš visos širdies.

Tai padėjo maištaujantiems paaugliams ne tik išlieti energiją, bet ir išsivaduoti nuo jų amžiui būdingos agresijos.

Serialo „Bridžertonai“ filmavimo aikštelėje nekart skambėjo juokeliai: „Kur Rege Jeano ausinės? Kas jas nukišo? Juk vaikinas be tų melodijų neranda sau vietos! Greitai suraskite jas, bičiuliai!“

Vaidyba dar vaikystėje buvo Rege Jeano pomėgis, tad vargu ar reikia stebėtis, kad baigęs mokyklą, jis pasirinko Londono dramos centrą.

Griežtais metodais garsėjančią mokyklą yra baigusios tokios įžymybės kaip Colinas Firthas (60 m.), Emilia Clarke (34 m.), Tomas Hardy (43 m.), Pierce’as Brosnanas (67 m.), Michaelas Fassbinderis (44 m.).

Tačiau ne visiems įstojusiems į šią mokyklą pavykdavo ją baigti. Kai kas neištverdavo ir išeidavo.

O R.J.Page’as pasirodė besąs atkaklus. Ten jis išmoko itin rimtai vertinti aktoriaus profesiją.

Vienas Londono dramos centro pedagogų buvusį mokinį apibūdino taip: „Vaikinas visada atrodė itin elegantiškas, buvo reto žavesio ir labai aštraus proto.

Iš pat pradžių supratau, kad jis nepriklauso tiems, kurie siekia tik naudotis savo išoriniais duomenimis. Jis buvo nusiteikęs daug dirbti, kad suprastų, ką sugeba aktorius.“

Pamažu R.J.Page’as ėmė filmuotis.

Egzotiškos išvaizdos jaunuolį amerikiečių prodiuserė Shonda Rhimes (51 m.) įsidėmėjo iš mini serialo „Šaknys“ („Roots“), sulaukusio kino kritikų pagyrų. Iš pradžių ji patikėjo jam nedidelį vaidmenį televizijos seriale „Žmonėms“ („For the People“). Paskui – Hastingso kunigaikščio Saimono Baseto vaidmenį „Bridžertonuose“.

Seriale daug intymių scenų. „Dauntono abatijai“, „Puikybei ir prietarams“ iki jų toli! Pastarajame C.Firthas (tuo metu mažai kam žinomas aktorius) tik neria į tvenkinį ir po maudynių pasirodo šlapiais marškiniais. Ši, regis, nekalta scena dešimtojo dešimtmečio viduryje sukėlė audringas moterų emocijas.

Stebint „Bridžertonų“ meilės scenas su R.J.Page’u, nereikia lakios vaizduotės. Todėl nereikia stebėtis, kad gražuolio aktoriaus pasirodymas ne tik pelnė nuoširdų susižavėjimą, bet ir atvėrė jam kelią į kino pasaulio olimpą.

Prieš filmavimą serialo aktorius konsultavo profesionali intymių scenų koordinatorė. Būsimųjų karštų epizodų dalyviai, režisierius ir scenaristas su ja viską aptardavo iki smulkiausių detalių.

Svarbu tai, kad niekas iš aktorių nieko nebuvo verčiamas daryti. Jie patys nuspręsdavo, kiek nori apsinuoginti, kad meilės scena atrodytų tikroviškai.

Gavęs vaidmenį R.J.Page’as pirmiausia prašo papasakoti, kokiais batais avės jo personažas. Aktorius įsitikinęs, kad vaidmens kūrimas prasideda nuo apavo. Jis po namus vaikšto savo herojaus batais, įpranta prie jų, vaidindamas personažą nuo „apačios“.

Kai „Bridžertonai“ pasirodė ekrane, R.J.Page’as iškart tapo naujuoju sekso simboliu. Tai – pirmiausia kostiumų dailininkės Ellen Mirojnick (71 m.) nuopelnas. Ji nesiekė aktoriaus aprengti kuo puošniau. Jos tikslas – kad nusirengdamas jis atrodytų kuo seksualiau.

Kokie turi būti jo herojaus Saimono Baseto marškiniai? Ar kunigaikštis juos turėtų atsisegioti ar tiesiog nusimesti?

O kelnės? Kaip kunigaikščiui jas kuo elegantiškiau nusimauti, kai apima nenumaldoma aistra mylimajai?

Kas realiame gyvenime pavergė gražuolio R.J.Page’o širdį?

Dar iki „Bridžertonų“ sklido kalbos apie jo romaną su serialo „Išlikimas“ („Survivor“) partnere, britų aktore Antonia Thomas (34 m.). Mat porelė buvo užfiksuota švelniai apsikabinusi ant raudonojo kilimo. Bet gandai greitai nutilo.

„Man patinka meilės romanai. Pasauliui labai reikia romantikos – kuo jos daugiau, tuo geriau. Juk dauguma gyvenimiškų istorijų – tai meilės romanai. Ir tai juk nuostabu“, – komentavo aktorius.

Žiemos pabaigoje R.J.Page’as buvo užkluptas besibučiuojantis su 30-mete Emily Brown. Ji – reklaminių skelbimų kūrėja, laisvalaikiu žaidžianti futbolą.

Kalbama, kad jų santykiai rimti – pernai Londone pora nusipirko namą.

Būta kalbų ir apie tarnybinį R.J.Page’o romaną su vieno pagrindinių serialo „Bridžertonai“ vaidmens atlikėjų, britų aktore Phoebe Dynevor (25 m.). Bet abu paneigė šiuos gandus.

O kaip dėl gandų, kad aktoriui Danieliui Craigui (53 m.) pasitraukus iš bondiados, jo įpėdiniu taps R.J.Page’as?

Aktorius nėra linkęs tikėti tokia galimybe. Bet jei taip atsitiktų, gražuolis R.J.Page’as pasirengęs tapti agentu 007.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą