Richardas Jonaitis jungiasi prie „Labas rytas, Lietuva“ vedėjų

Laidų vedėjas Richardas Jonaitis vasarą pasitinka nauju ritmu – nuo šiol Richardo diena vėl prasidės 4 val. ryto pasiruošimu tiesioginiam eteriui. LRT OPUS klausytojų pamėgtų laidų „Švelnūs tardymai“ ir „Po koncerto“ vedėjas nuo birželio 9 d. – visą vasarą sveikinsis su LRT televizijos žiūrovais laidoje „Labas rytas, Lietuva“.

 Richardas Jonaitis.<br> E.Blaževič nuotr.
 Richardas Jonaitis.<br> E.Blaževič nuotr.
 Ignas Krupavičius ir Ugnė Siparė.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Ignas Krupavičius ir Ugnė Siparė.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 8, 2021, 9:28 AM

Richardo Jonaičio balsą radijo klausytojai ne vienerius metus pratę girdėti radijo laidose. Tiesioginis eteris – taip pat ne naujiena, žurnalistas jau debiutavęs laidoje „Labas rytas, Lietuva“, tuomet pakeitęs laidos vedėją Igną Krupavičių, pradėjusį savanorišką karo tarnybą.

„Man bus labai malonu ir vėl žadinti „Labas rytas, Lietuva“ žiūrovus, o ir ankstyvi rytai negąsdina. Gatvės tuščios – greitai atvažiuoju į darbą, o vasarą – jau ir saulė būna patekėjusi. Prisijungti prie tokių šaunių vedėjų ir mylimų kolegų kaip Ignas ir Ugnė – taip pat labai malonu. Esame gal kiek skirtingi, turime savitą laidos vedimo stilių, o tai programą tik dar labiau paįvairins“, – teigia naujasis laidos vedėjas Richardas Jonaitis.

Vasarą „Labas rytas, Lietuva“ žiūrovams žada mažiau transliacijų iš studijos, daugiau tiesioginio eterio iš atvirų erdvių, todėl visas vasaros sezonas, jei tik bus tinkamos oro sąlygos, bus dinamiškas.

Naują komandos narį džiugiai pasitinka laidos vedėjai Ignas Krupavičius ir Ugnė Siparė. „Šiltuoju sezonu, jei situacija leis, vėl ketiname žiūrovams pasiūlyti „Labas rytas, Lietuva“ išvykų į gražiausias Lietuvos vietas. Tad labai malonu, kad prie komandos jungiasi kolega Richardas, kuris jau žino, kokie nuostabūs ir energetiškai puikūs ankstyvi vasaros rytai“, – naują kolegą sveikina I. Krupavičius.

„Visuomet maniau, kad Richardo švelnūs tardymai nuostabiai tiktų ir rytams. „Labas rytas, Lietuva“ išsiskiria jaunatviškumu ir entuziazmu, tad labai džiaugiuosi, kad prie mūsų rytinės energijos prisijungia dar vienas idėjomis trykštantis vedėjas“, – pritaria U. Siparė.

Laidos „Labas rytas, Lietuva“ žiūrovai jau turėjo galimybę išvysti Richardą laidos vedėjo kėdėje prieš penkerius metus.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.