Holivudo plevėsą Vincent’ą Casselį sutramdė į dukras tinkanti gražuolė

Niekada nesakyk „niekada“. Šį sparnuotą posakį tikriausiai nuolat prisimena Holivudo žvaigždė Vincent’as Casselis (54 m.) – po skyrybų su Monica Bellucci (56 m.) jis buvo prisiekęs daugiau nevesti, tačiau jau keleri metai kursto šeimos židinį su modeliu Tina Kunakey (24 m.).

Ne kartą buvo pasklidę gandai apie V.Casselio ir T.Kunakey skyrybas, tačiau atrodo, kad jų šeima – tvirta.<br>IMAGO / „Scanpix“ nuotr.
Ne kartą buvo pasklidę gandai apie V.Casselio ir T.Kunakey skyrybas, tačiau atrodo, kad jų šeima – tvirta.<br>IMAGO / „Scanpix“ nuotr.
V.Casselis daug kartų buvo neištikimas M.Bellucci.<br>FP / „Scanpix“ nuotr.
V.Casselis daug kartų buvo neištikimas M.Bellucci.<br>FP / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 9, 2021, 10:01 PM

Aktorius V.Casselis (54 m.) ir modelis T.Kunakey (24 m.) tą 2015-ųjų vasarą troško tik poilsio, saulės, jūros ir banglenčių. Abu buvo pasiryžę smagiam, nerūpestingam ir neįpareigojančiam meilės romanui.

Bet neretai likimas pakrypsta tik jam vienam žinoma linkme.

Pora smagiai leido laiką paplūdimiuose, triukšminguose baruose, ramiuose Ibisos viešbučių kambariuose.

Kai grįždavo kiekvienas į savo namus, ilgai kalbėdavosi telefonu, susirašinėdavo. Taip pamažu vienas kitam atskleidė savo gyvenimo istorijas ir suprato, kad vienas be kito gyventi negali.

Daug patyrusiam, populiariam kino aktoriui buvo ką papasakoti.

Mažai patirties turintis modelis mokėjo kantriai klausytis.

T.Kunakey didžiavosi egzotiška savo kilme. Motina Nadia – pusiau italė, pusiau ispanė. Tėvas Robinas – pusiau afrikietis, pusiau prancūzas.

Būdama ketvirtoje klasėje Tina susidomėjo mada. Nenuostabu – juk jos motina buvo kirpėja ir rinko žurnalus, rašiusius apie stilių.

Prancūzijoje gyvenusios Kunakey šeimos namas stovėjo prie Atlanto vandenyno, Tinos vaikystė bėgo tarp bangų. Tada ji ir susidomėjo banglenčių sportu.

Kai Tinai buvo aštuoneri, paplūdimyje ją pastebėjo reklamos agentūros agentas.

Netrukus mergaitė gavo pirmąjį darbą – nusifilmavo banglenčių reklamoje.

Būdama 15-os T.Kunakey persikėlė į Madridą ir ėmė lankyti licėjų.

Prie prancūzų ir anglų kalbų prisidėjo ispanų.

Mergina mokėsi ir dirbo modeliu.

Tad jai pakako pinigų pramogoms, kelionėms ir mergaitiškoms užgaidoms. Prašyti tėvų pagalbos nereikėjo.

Tinos gyvenimas pasikeitė sutikus V.Casselį, kuris jau buvo sukaupęs nemažai gyvenimiškos patirties.

Vincent’as aktoriaus talentą paveldėjo iš savo tėvo, žinomo aktoriaus, puikaus šokėjo Jeano Pierre’o Casselio (1932–2007, tikroji pavardė Jeanas Pierre’as Crochonas).

Tėvai išsiskyrė, kai Vincent’ui buvo trylika. Berniukas liko gyventi su tėvu Paryžiuje. Jeanas Pierre’as sudomino sūnų vaidyba, jie kartu nusifilmavo trijuose filmuose.

Ketvirtuoju jų filmu turėjo tapti trileris „Žanas Merinas: visuomenės priešas Nr.1“, tačiau likus nedaug laiko iki filmavimo pradžios V.Casselio tėvui buvo nustatytas vėžys.

Aktoriaus profesijai atsidavęs J.P.Casselis buvo pasirengęs savo padėtimi pasinaudoti darbui – suvaidinti nuo vėžio mirštantį vyrą, bet nespėjo.

Nuo to laiko Vincent’ui beliko tėvo bruožus stebėti tik veidrodyje. Vyras didžiuodamasis pastebėjo, kad vis labiau panašėja į jį.

Tiesa, kai V.Casselis buvo jaunas, jiedu dažnai pykdavosi. Vincent’as maištaudavo – nepaisė jokių draudimų, praleidinėjo pamokas, garsėjo chuliganišku elgesiu, buvo pašalintas iš dviejų licėjų, o trečią pats metė.

Vaikinas anksti pažino sekso malonumus, merginas keitė lyg pirštines.

Santykiuose su dailiąja lytimi jis buvo negailestingas, nerūpestingas, o kartais – niekšiškas.

Jis įniko į narkotikus ir vos nepateko į reabilitacijos kliniką. Vis dėlto šio potraukio atsikratė be pašalinių pagalbos.

Tėvas Vincent’ą skatino siekti aktoriaus karjeros, tačiau vaikinas pareiškė, kad nori tapti klounu!

Vincent’as įstojo į vieną Paryžiaus cirko mokyklų. Savarankiškai pasirinkta profesija tapo tarsi narkotiku, išstūmusiu visus kitus malonumus.

Bet vieną dieną Vincent’as suprato – neverta apsiriboti vien klounada. Jam teko pripažinti, kad kinas ir teatras jį vilioja labiau.

V.Casseliui pavyko patekti į ryškios, naujosios kartos atstovų būrį, tokių pat maištininkų, kaip jis. Jauni režisieriai – argentinietis Gasparas Noe (57 m.) ir Vincent’o tėvynainis Mathieu Kassovitzas (53 m.) tapo jo artimais draugais.

Netrukus atsiskleidė jaunojo V.Casselio talentas, tačiau kelias iki nacionalinio Prancūzijos kino apdovanojimo – „Cezario“ buvo ilgas.

Aktoriaus vaidmenų sąrašas papildė pasaulinio kino istoriją. „Neapykanta“, „Apartamentai“, „Dobermanas“, „Vilko brolija“, „Oušeno dvyliktukas“, „Mano karalius“, „Gražuolė ir pabaisa“, „Juodoji gulbė“. Šiuose filmuose V.Casselis sukūrė įspūdingus vaidmenis.

Daugelio žiūrovų širdis pavergusį aktorių išgarsino ir santuoka. 1999-aisiais jis tapo vienos gražiausių pasaulio moterų – italų aktorės ir modelio Monicos Bellucci (56 m.) vyru.

Tiesa, vedęs M.Bellucci Vincent’as ir toliau atvirai mėgavosi laisve, kitų moterų draugija, ne kartą buvo neištikimas žmonai.

Su tokiu sutuoktinio gyvenimo būdu Monica taikstėsi, nekėlė pavydo scenų. Pora susilaukė dviejų dukterų – Devos (16 m.) ir Leonie (11 m.).

Bet atėjo metas, kai abu suprato, kad nėra prasmės būti kartu. 2013-aisiais pora išsiskyrė.

V.Casselis įsikūrė Rio de Žaneire (Brazilija), dar iki skyrybų nusipirktame būste. Aktorius lankė vaikus ir bendravo su buvusia žmona.

Vis dėlto po skyrybų Vincent’o ir Monicos santykių negalima buvo pavadinti draugiškais. Juk būtent Vincent’as stengėsi ištrūkti iš šeimos lizdo, tapusio tarsi kalėjimu. M.Bellucci tikrai nedžiugino reputacija žmonos, kuriai vyras nuolat neištikimas.

Kad ir kaip būtų, V.Casselis nusprendė – vienos santuokos jam per akis. Tačiau pažintis su T.Kunakey šią nuostatą pakeitė.

Tarp jų – trisdešimties metų skirtumas. Vincent’as vyresnis už Tinos tėvus, o ji tik keleriais metais vyresnė už jo dukterį Devą.

Daug kas manė, kad aktoriaus ir gražuolės meilės istorija tęsis ne ilgiau nei mėnesį.

Vincent’o draugai iš jo pavydžiai šaipėsi, tačiau netrukus pastebėjo, kad jų bičiulis atjaunėjo.

Aktorius rimtai įsimylėjo. Ir tai buvo matyti iš nuotraukų, įkeltų į socialinius tinklus. Pirmą bendrą asmenukę jie pasidarė 2016-ųjų vasarą.

Šia nuotrauka pora tarsi oficialiai paskelbė apie savo santykius.

Tų pačių metų lapkritį jie kartu pasirodė „Victoria’s Secret“ šou Paryžiuje.

Ar būsimieji T.Kunakey darbdaviai atkreipė dėmesį į egzotišką gražuolę, pasirodžiusią šalia garsaus aktoriaus?

Ir dar kaip! Ar V.Casselis darė ką nors dėl jos karjeros? Ne. T.Kunakey ir taip ėmė gauti daugybę pasiūlymų.

Gražuolė pasirašė sutartis su stambiomis modelių agentūromis, žingsniavo Paryžiaus mados savaitės podiumu, filmavosi vaizdo klipuose, kurie sulaukė milijoninių peržiūrų, ir dalyvavo keliose įžymių fotografijos meistrų fotosesijose.

Laisvą nuo darbo laiką T.Kunakey leido Rio de Žaneire, kur įsikūrė Vincent’as. Netrukus dėl beprotiško gyvenimo ritmo ir įtempto darbo grafiko porai teko keisti savo gyvenamąją vietą – jie pasirinko Paryžių.

Ten aktoriui niekas nebepriminė jo praeities – M.Bellucci su dukterimis beveik visą laiką gyveno Lisabonoje (Portugalija), kur ją paviliojo saulė ir jūra.

Gandonešiai kone šimtą kartų buvo išskyrę aktorių ir modelį, nuolat pažerdami naujienų neva apie V.Casselio ir T.Kunakey nesutarimus.

Panašios kalbos nutilo po 2018 m. rugpjūčio 24-osios. Tą dieną T.Kunakey ir V.Casselis susituokė nedideliame Pietų Prancūzijos miestelyje Bidare.

Ceremonijoje dalyvavo tik artimiausi poros giminaičiai ir draugai.

Netrukus tuomet 22-ejų T.Kunakey ir 52-ejų V.Casseliui gimė duktė Amazonie. Apie šeimos pagausėjimą laimingas tėvas pranešė savo „Instagram“ paskyroje.

Žmonėms, kuriems patinka gražūs pasakojimai su laiminga pabaiga, T.Kunakey ir V.Casselio meilės istorija gali priminti tris pasakas.

„Pelenę“ – niekam nežinoma mergina rado princą ir pateko į karališkuosius rūmus. „Gražuolę ir pabaisą“ – juolab kad aktorius kartą nusifilmavo to paties pavadinimo juostoje pagal nesenstantį siužetą. Ir net „Sniego karalienę“ – juk meilė išties atšildė širdį žmogaus, kuris jos nelaukė ir netroško.

Parengė Ona Kacėnaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.