Naujasis „Lietuvos ryto“ TV sezonas – teisinga kryptimi

Rugsėjo 20 dieną startuoja naujasis „Lietuvos ryto“ TV sezonas. Jame žiūrovai išvys tiek pamėgtas informacines bei autorines laidas, jau žiūrimų serialų tęsinius, taip pat naujus filmus ir įdomios, įtraukiančios dokumentikos.

„TNS Gallup Lietuva“ duomenimis, „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovų auditorija nuolat auga – kasdien šį kanalą įsijungia beveik 450 tūkst. žiūrovų.
„TNS Gallup Lietuva“ duomenimis, „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovų auditorija nuolat auga – kasdien šį kanalą įsijungia beveik 450 tūkst. žiūrovų.
Tadas Ignatavičius ir Vytautas Bruveris.
Tadas Ignatavičius ir Vytautas Bruveris.
Aktualiausios naujienos laiko patikrintoje laidoje „Reporteris“
Aktualiausios naujienos laiko patikrintoje laidoje „Reporteris“
Rimvydas Paleckis.
Rimvydas Paleckis.
Ignas Grinevičius.
Ignas Grinevičius.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Sep 18, 2021, 11:36 AM

Einama teisinga kryptimi

„TNS Gallup Lietuva“ duomenimis, „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovų auditorija nuolat auga – kasdien šį kanalą įsijungia beveik 450 tūkst. žiūrovų.

Pagrindinė auditorija – 35-erių ir vyresni žiūrovai, daugiau nei 64 proc. auditorijos sudaro žmonės su aukštuoju ir aukštesniuoju išsilavinimu, per 70 proc. gauna aukštesnes, nei vidutinės pajamas.

2019 metais pasikeitus savininkams ir 100 proc. akcijų įsigijus prodiuserių kompanijai „Singing fish“, pakito ir televizijos turinys – pamažu visiškai atsisakyta rusiškos produkcijos, pradėtas bendradarbiavimas su Ukrainos kino gamintojais, atsirado daugiau informacinių, dokumentinių laidų.

Tokie pokyčiai patiko žiūrovams, o augančios jų gretos tik parodė, kad einama TEISINGA KRYPTIMI. Būtent su tokiu šūkiu ir startuoja naujasis „Lietuvos ryto“ TV sezonas.

Žiūrovų egzaminą išlaikiusios laidos

Kaip ir praėjusį sezoną, su žiūrovais ir toliau sveikinsis informacinių laidų vedėjai – joms bus skirta net 58 valandos per savaitę.

Kiekvieną darbo dieną žurnalistas Ignas Grinevičius nagrinės svarbiausias dienos aktualijas laidoje „Nauja diena“.

Du žurnalistikos mohikanai Tadas Ignatavičius ir Vytautas Bruveris laidoje „Ne spaudai“ aptars tai, kas netilpo į spaudos puslapius.

Laidoje „Oponentai“ Rimvydas Paleckis stos tarp dviejų skirtingų nuomonių barikadų.

Na, o kiekvieną darbo dieną 16.00, 18.00, 20.00 ir 22.30 valandą – aktualiausios naujienos laiko patikrintoje laidoje „Reporteris“

Netrūks ir autorinių laidų. Prie televizijos ekranų žiūrovus kvies pažintinės laidos: „Lietuvos dvarai“, „Vantos lapas“, „Kaimo akademija“, „Partizanų keliais“, „Inovacijų DNR“, „Deutsche Welle: Greitis“.

Vis labiau aktualėjant ekologinei tematikai, kuriamos laidos „Švarūs miestai“, „Atliekų kultūra“, „Eko virusas“.

Sporto mėgėjus prie ekranų pritrauks legendinė laida „Krepšinio pasaulyje“ ir „Bušido ringas“.

„Lietuvos ryto“ TV tęs bendradarbiavimą ir su Andriaus Tapino vadovaujama „Laisvės TV“. Kiekvieną savaitę bus retransliuojamos laidos „Spręskite patys“, „Laikykitės ten“ ir „Pokalbis su B. Davidonyte ir D. Pancerovu“.

Nauji ir jau pamėgti serialai bei dokumentika

Atsisakius rusiškos produkcijos, „Lietuvos ryto“ TV pradėjo bendradarbiauti su Ukrainos kino kūrėjais.

Šį sezoną bus tęsiami žiūrovų jau pamėgti serialai: atkuriamosios dokumentikos kriminalinis serialas „Vieno nusikaltimo istorija“ bei šiurpias istorijas pasakojanti „Reali mistika“.

Melodramų mėgėjams bus pasiūlytos ir dvi naujovės: meilės ir šiuolaikinio karo istorijas pasakojantis serialas „Gyvenimo linija“ bei dviejų konkuruojančių šeimų intrigas narpliojantis serialas „Juvelyrų klanas“.

Dokumentikos mėgėjams bus pasiūlyti du II-ojo pasaulinio karo tema sukurti dokumentiniai serialai. „Kaip naciai pralaimėjo karą“ – tai istorija apie Hitlerio imperijos kūrimąsi, kaip jo vadovaujama gauja sugebėjo apgauti Vokietiją ir patekti į valdžią, o po to nustebinti Europą.

Dar labiau intriguojantis dokumentikos serialas – „Slaptas Hitlerio seksualinis gyvenimas“, nagrinėjantis ne tik fiurerio intymaus gyvenimo detales, bet ir jo liguistą charakterį bei silpnybes, priklausomybę narkotinėms medžiagoms. Šis serialas dar šiais metais buvo transliuojamas „The History“ kanale.

„Zoologijos sodas“ – dokumentinis filmas apie didžiausią Airijoje Fenikso parką, kuriame įkurdinta apie 600 įvairiausių gyvūnų. Šis serialas net tris kartus nominuotas IFTA (Airijos kino ir televizijos apdovanojimai), jį jau matė „Animal Planet“ ir „Viasat Nature“ žiūrovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.