„Man–Go“ narė Rima Petrauskytė – apie grįžimą į sceną ir antrosios santuokos laimės receptus

Legendinės merginų grupės „Man–Go“ narė Rima Petrauskytė atvirai sako, kad jei ne dabartinis jos vyras Rolandas, vargu ar ji galėtų suderinti karjerą scenoje su motinyste. Padailinusi savo figūrą plastinių operacijų pagalba atlikėja ir vėl netrukus ketina lipti į sceną didžiuosiuose šalies miestuose.

 Rima Petrauskytė.
 Rima Petrauskytė.
 Rima Petrauskytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Rima Petrauskytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Rima Petrauskytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Rima Petrauskytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Rima Petrauskytė.<br>kiti
 Rima Petrauskytė.<br>kiti
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 20, 2021, 4:12 PM

„Jei moteris turi penkis vaikus, reikia pažiūrėti, koks yra jos vyras. Manau, kad tai turėtų būti labai padedantis buityje ir gyvenime vyras.

Mes turime du vaikus ir trečio nebeplanuojame. Dviejų tikrai užtenka sočiai. Esame abu aktyvūs, labai norime save realizuoti. Labai norime gyventi“, – „Delfi TV“ laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakojo žinoma dainininkė.

Rima seniai jautėsi tokia rami ir užtikrinta prieš kameras. Pagaliau ji tikrai išgyvena puikų gyvenimo etapą: augina dvi dukras, turi mylintį vyrą ir nebereikia atsakinėti į nepatogius žurnalistų klausimus, kodėl iširo jos pirmoji santuoka arba kodėl išgyvendama šlovingiausius grupės laikus ji vieną dieną viską metė ir dingo iš viešumos. Tačiau šiandien ji jau gali atsakyti ir į šiuos klausimus.

Laidos „Kasdienybės herojai“ pašnekovė atvirai sako, kad labiausiai ji norėjo pasitraukti iš grupės dėl nesėkmingo asmeninio gyvenimo. Per dešimtmetį ji teturėjo tik vienus santykius.

„Tai buvo toks intensyvus laikotarpis ir iš tiesų aš jo nesugebėjau įvertinti, kol jis nesibaigė. Su tokia moterimi santykius kurti sunku. Jei abu žmonės taip gyvena, galbūt visai ir nieko. Gal netgi daugiau romantikos tai įneša į asmeninį gyvenimą. O tuo atveju tai buvo truputėlį negera formulė“, – pasakojo Rima.

Palikusi grupę Rima pirmąkart ištekėjo ir šiandien sako, kad paskubėjo. Ji svarsto, jog galbūt trūko noro išlaikyti šeimą, o galbūt ir su pirmuoju vyru buvo netinkami žmonės vienas kitam.

„Išsiskirti ir susituokti yra labai lengva. Laikotarpis, kuomet skraido drugeliai, viskas tau yra labai gražu, atrodo, kad taip paprasta. Gali per metus du kartus išsiskirti ir du kartus susituokti, bet tą išlaikyti, pereiti visus sunkumus ir turėti noro, kad ta šeima išliktų, čia yra tikras darbas ir tikra vertybė“, – svarsto dainininkė.

Scenos atstovė sako iš tiesų besijaučianti privilegijuota, nes būdama keturiasdešimties gali ne kas rytą žingsniuoti į darbą, o vėl tapti studente. Moteris neseniai pradėjo studijuoti kineziterapiją. Dieninės studijos atima kone visą dieną, tačiau už šią laisvę ji yra dėkinga savo vyrui, kuris leido įgyvendinti seną svajonę.

„Aš nesu ta šeimos galva. Buvau šeimos galva po skyrybų gyvendama dviese su dukra. Tada aš buvau šeimos galva ir buvau už viską atsakinga. Kuomet susipažinau su dabartiniu vyru Rolandu, jis yra šeimos galva ir tas vadovas. Jis labai gerai priima tokius sprendimus, su kuriais aš, pavyzdžiui, kartais nesutinku, bet jis manęs net nepaklausęs padaro ir paskui paaiškėja, kad taip turėjo būti padaryta ir tai buvo protingiausia. Čia mes kalbame gal daugiau apie ūkį, finansus ir kitus reikalus“, – sakė Rima.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.