Išskirtinis prancūzo pasirodymas pakerėjo „X faktorių“: sužavėta Jazzu braukė ašaras

Šį sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai kviečiami stebėti dar vieną „Kėdžių iššūkį“ muzikiniame projekte „X faktorius“. Jo metu dėl 3 vietų finaluose kovos grupių kategorija. Sau komandą laidos filmavime rinkosi atlikėjas Saulius Prūsaitis, o patariamąjį balsą turinti dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu braukė susižavėjimo ir jaudulio ašaras. Laukia aistrų ir emocijų kupina laida...

Išskirtinis prancūzo pasirodymas pakerėjo „X faktorių“: sužavėta Jazzu braukė ašaras<br> LR koliažas.
Išskirtinis prancūzo pasirodymas pakerėjo „X faktorių“: sužavėta Jazzu braukė ašaras<br> LR koliažas.
Išskirtinis prancūzo pasirodymas pakerėjo „X faktorių“.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Išskirtinis prancūzo pasirodymas pakerėjo „X faktorių“.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 22, 2021, 11:11 AM

Su sunkumais dėl norinčių dalyvauti grupių kategorijoje „X faktoriaus“ prodiuseriai susiduria visame pasaulyje. Ne išimtis ir Lietuva – „X faktoriaus“ rengėjai sulaukia kur kas mažiau grupių nei solo atlikėjų anketų.

Siekiant išspręsti šią bėdą, grupės į „X faktorių“ rinktos ir internetu – nufilmavusios savo pasirodymus, jos dar kiek anksčiau siuntė muzikinius vaizdo įrašus teisėjams. Taip grupės „Kėdžių iššūkiui“ buvo atrenkamos ne tik klausantis jų scenoje, bet ir teisėjams surengus virtualią perklausą.

Neabejotinai vieną ryškiausių pasirodymų sekmadienį TV3 žiūrovams padovanojo prancūzo ir lietuvio duetas „Mando“. Mindaugas Pundzius – profesionalus pianistas, o Antoine Wend – dainininkas. Šis tarptautinis, lietuviškas ir prancūziškas duetas, gimė įdomiomis aplinkybėmis – pačiame pandemijos įkarštyje.

„Viskas įvyko dėl COVID-19. Mano karjera baigėsi prasidėjus pandemijai. Naršiau „YouTube“ ir radau Antoine. Pamačiau, kad labai gerai dainuoja, susirašiau su juo per feisbuką. Taip susibendravome“, – apie dueto gimimą kalbėjo Mindaugas.

Antoine gyvena viename gražiausių Europos miestų – Paryžiuje. Kai prancūzas susipažino su Mindaugu, labai greitai ėmė svajoti apie bendrą grupę.

„Taip sutapo, kad Mindaugas man pasiūlė dar didesnę avantiūrą – dalyvauti „X faktoriuje“. Iš pradžių buvo labai keista – skristi į svetimą šalį, kartu kurti muziką. Jaudinausi daug labiau nei Mindaugas, bet, regis, mums pavyko“, – sakė Antoine.

„Manau, kad mums čia atsiveria naujos galimybės. Antoine tikrai gerai dainuoja, o man patinka su juo groti. Tikimės, kad teisėjų reakcija į Antoine dainavimą bus tokia pati, kaip buvo mano“, – vilčių sužavėti teisėjus neslėpė Mindaugas.

Profesionalus pianistas ir išskirtinis balsas iš Prancūzijos tiesiog pakerės teisėjus. Sujaudinta pasirodymo atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu braukė ašaras ir negalėjo pasakyti nė žodžio. Tiek teisėjai, tiek studijoje esantys žiūrovai plojo atsistoję.

„Aš pykstu, kai tu taip dainuoji, nes aš pavydžiu“, – pripažino S. Prūsaitis.

„Tu esi tyras, švarus, nepaliestas šio pasaulio. Kaip tau taip pavyko... Gražu“, – komentavo Marijus Mikutavičius.

„X faktoriuje“ iš grupių pusės nieko geresnio nesu girdėjęs“, – neslėpė emocijų S. Urbonavičius-Samas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.