Popdievaitę Britney Spears sužadėtinis originaliai pasveikino su gimtadieniu

Popdievaitė Britney Spears su užmoju atšventė savo 40-metį: jubiliejaus proga pabėgo iš JAV ir įsimintiną įvykį paminėjo Meksikoje. Privačiu lėktuvu į Lotynų Amerikos kurortą kartu nuskrido jos vaikinas ir artimiausi draugai.

Britney Spears ir Samas Masghari.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Britney Spears ir Samas Masghari.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2022, 5:13 PM

Atlikėja B.Spears džiaugiasi atsikračiusi trylika metų trukusios tėvo globos ir mėgaujasi laisve.

Gruodžio pradžioje sulaukusi 40-mečio, ji pasamdė privatų lėktuvą ir su savo draugu Samu Asghari (27 m.) bei būriu bičiulių nuskrido į Meksiką.

Dar skrydžio metu dainininkė supjaustė vardinį tortą su savo inicialais.

O štai šampano žvaigždė atsisakė, nors kitiems tą vakarą jis tekėjo upėmis. Šventės pabaigoje Samas jubiliatei užsakė fejerverką.

Kadrais iš lėktuvo ir iš vakarėlio Britney pasidalijo „Instagram“ tinkle. Kartu dainininkė, nuotraukoje mūvinti trumpus šortus, pasigyrė grakščia figūra ir papasakojo, jog dėjo daug pastangų, kad atsikratytų nereikalingų kilogramų.

„O, koks šiandien džiaugsmas! Aš ir mano sužadėtinis taip sujaudinti skrydžio... Kaip matote, aš nesveriu 800 svarų (360 kilogramų. – Red.), kaip rodoma nuotraukose. Aš tikrai treniravausi. Dieve, ačiū, kad galime išvykti už šalies ribų. Jaučiu palaimą“, – parašė B.Spears po nuotraukomis.

Samas taip pat paminėjo kelionę savo paskyroje socialiniame tinkle. Pakartojęs nuotrauką, jis pasveikino mylimąją artėjančio gimtadienio proga ir pavadino Britney savo žmona.

„Vadinu tave Liūte, nes žaviuosi tavo neįveikiama jėga, mane įkvepia tavo nuostabi širdis, džiugina tavo šypsena, kuri nušviečia visą pasaulį.

Kiekviena diena – tai tavo gimtadienis, mano karaliene.

Su pirmuoju gimtadieniu, mano žmona!“ – parašė S.Asghari.

Britney ir Samas paskelbė apie sužadėtuves rugsėjo viduryje. Tuomet Britney į savo paskyrą socialiniame tinkle įkėlė trumpą vaizdo įrašą su Samu, parodė žiedą ant kairės rankos bevardžio piršto ir parašė, kad laiminga galėdama savo vaikinui pasakyti „taip“.

Vėliau ji, atsakydama į gerbėjų klausimą, prisipažino, kad vestuvinę suknelę jai siuva Donatella Versace, tačiau kitų artėjančių vestuvių detalių neatskleidė.

Dabar, kai Samas pavadino Britney žmona, poros gerbėjai ėmė įtarinėti, kad įsimylėjėliai slapta jau susituokė. Tačiau Samas nuramino gerbėjus pasakęs, kad nuo pat santykių su dainininke pradžios laikė ją savo žmona.

Priminsime, kad pirmosios bendros modelio bei trenerio S.Asghari ir popžvaigždės B.Spears nuotraukos pasirodė 2016-ųjų lapkritį.

2017-ųjų vasarį Britney naująjį draugą, kuris jaunesnis už ją 12 metų, nusivedė į amerikiečių muzikos prodiuserio Clive’o Daviso vakarėlį, surengtą „Grammy“ premijos proga.

Po metų žurnalistai pirmą kartą įtarė, kad Britney ir Samas susižadėjo. Tačiau vestuvės taip ir neįvyko, o po metų Britney vėl pateko į reabilitacijos kliniką, kur ją nusiuntė tėvas neva dėl psichikos sveikatos problemų.

Šiemet lapkritį Los Andželo teismas priėmė sprendimą nutraukti dainininkės globą. Jos tėvas Jamesas Spearsas 13 metų kontroliavo dukters asmeninį gyvenimą ir finansus.

B.Spears teismo posėdyje nedalyvavo, bet džiaugsmingas naujienas pakomentavo „Instagram“ tinkle: „Manau, verksiu iki vakaro! Tai geriausia diena mano gyvenime.“

Jamesas tapo dukters globėju po to, kai teismas pripažino ją iš dalies neveiksnia dėl narkotikų vartojimo. Medikai baiminosi dėl jos psichikos sveikatos, B.Spears buvo priverstinai gydoma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.