Dvylikamečiui youtuberiui Aisčiui Michailovskiui atsiveria garsiausi krepšininkai

Dvylikametis jaunasis krepšininkas Aistis Michailovskis krepšinį pradėjo žaisti būdamas vos šešerių. Energija ir pasitikėjimu savimi trykštantis paauglys pasakoja, kad būtent krepšinis ir didelė aistra jam pastūmėjo žurnalistikos link.

 Dvylikamečiui youtuberiui Aisčiui Michailovskiui atsiveria garsiausi krepšininkai.  
 Dvylikamečiui youtuberiui Aisčiui Michailovskiui atsiveria garsiausi krepšininkai.  
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 5, 2022, 11:23 AM, atnaujinta Jan 5, 2022, 11:25 AM

„Man krepšinis yra viskas. Jei nebūčiau lankęs krepšinio, žurnalistika nebūtų atsiradusi mano gyvenime. Labai daug domėjausi krepšiniu, todėl pradėjau lankyti žurnalistikos būrelį, būtent taip viskas ir prasidėjo“, – pasakojo jauniausias LKL TV jauniausias reporteris.

Mažasis talentas ne tik intensyviai treniruojasi krepšinio aikštelėje, bet ir turi asmeninę tinklalaidę, o šiuo metu kuria turinį LKL „Youtube“ kanalui, kuriame kalbina žymiausius šalies ir užsienio sportininkus.

„Turbūt didžiausias jaudulys buvo prieš interviu su Jonu Kazlausku, tačiau toks jaudulys labiau motyvuoja nei gąsdina. Žinoma, sudėtingiausi buvo pirmieji interviu, kadangi niekada to nebuvau daręs anksčiau. O kalbinti užsienio krepšininkus man nėra sudėtinga. Aišku, kartais pamiršti žodį, nes būni įpratęs kalbėti lietuviškai, tačiau po kelių minučių viskas palengvėja, nes pradedi net galvoti anglų kalba“, – laidoje „Šeškinės 20“ pasakos Aistis.

Į LNK laidą Aistis atvyko kartu su patyrusiais, profesionaliais komentatoriais Vaidu Čeponiu bei Karoliu Tiškevičiumi, kurie laidos metu pasidalino išskirtinėmis istorijomis darbo metu bei atskleidė, kad ne visi sportininkai būna patenkinti jų komentarais. O pasak jų, Aistis itin talentingas vaikas ir geba užduoti tokius klausimus, kurių jie galbūt nedrįstų.

„Tikrai yra klausimų, kurie nuskambėję iš mano ar Vaido lūpų akimirksniu pabaigtų spaudos konferenciją, tačiau Aistis savo vaikišku žavesiu turi privilegiją užduoti pačius sunkiausius, pačius įdomiausius ir labiausiai intriguojančius klausimus, kurie iš mūsų lūpų skambėtų tikrai nekaip“, – teigė Karolis Tiškevičius.

„Aistis puikiai ir laisvai kalba angliškai, yra be galo drąsus. Ne pagal amžių protingas vaikas ir turi didelį žinių bagažą“, – gerų žodžių negailėjo LKL komentatorius Vaidas Čeponis.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.