Paaiškėjo dar du „Lietuvos talentų“ superfinalo dalyviai: žiūrovų favoritais tapo Alytaus šokių kolektyvas

Sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai stebėjo antrąjį „Lietuvos talentų“ pusfinalį. Dėl dviejų vietų superfinale kovojo 10 dalyvių. Daugiausiai žiūrovų balsų pelnė ir tiesiai į superfinalą pateko šokių kolektyvas „Aušrinė“. Kaip paaiškėjo vėliau, 2-oje ir 3-ioje vietoje atsidūrė šokėjai „Modus Dance“ ir iliuzionistas Justinas Malinauskas. Jų likimas atiteko į teisėjų rankas...

 Sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai stebėjo antrąjį „Lietuvos talentų“ pusfinalį.
 Sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai stebėjo antrąjį „Lietuvos talentų“ pusfinalį.
 Sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai stebėjo antrąjį „Lietuvos talentų“ pusfinalį.
 Sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai stebėjo antrąjį „Lietuvos talentų“ pusfinalį.
 Sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai stebėjo antrąjį „Lietuvos talentų“ pusfinalį.
 Sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai stebėjo antrąjį „Lietuvos talentų“ pusfinalį.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 16, 2022, 11:02 AM

Išsakę savo nuomonę, „Lietuvos talentų“ teisėjai nusprendė, kas turėtų keliauti į superfinalą. Justinas Jankevičius ir Inga Jankauskaitė balsavo už J. Malinauską, Marijus Mikutavičius – už „Modus Dance“. Iliuzionistas teisėjų sprendimu pateko į superfinalą.

Pirmieji į sceną žengė „Modus Dance“. Šokėjai vėl sulaukė pagyrų – teisėjai tvirtino, kad kolektyvas jau tapo kokybės ženklu. „Nemėgstu skraidyti, bet į šį skrydį norėčiau“, – sakė I. Jankauskaitė.

Ieva Mikštaitė pusfinaliui pasirinko atlikti legendinės grupės „Queen“ dainą. Teisėjai teigė, kad daina merginai kol kas yra per sunki – geriau nesirinkti tokių kūrinių. „Pasakysiu sąžiningai – neįtikinote“, – sakė M. Mikutavičius.

Cirko artistė Marija Zobovaitė atrankų metu pagerino Lietuvos lankų sukimo rekordą. Šį kartą mergina ir vėl paruošė originalų pasirodymą. „Jūsų žanras labai sunkus... Sukau galvą, ką būtų galima sugalvoti, kas paliktų labai didelį įspūdį“, – kalbėjo I. Jankauskaitė.

„Ugnies teatras“ interviu metu papasakojo, kad visus pasirodymus galvoja patys, o kad sukurtų tokį pasirodymą, kokį vakar išvydo teisėjai, reikia labai daug pastangų. „Labai blogai, nes per trumpai. Norėjau žiūrėti ir žiūrėti“, – sakė I. Jankauskaitė.

„Vogue“ šokio kultūros pradininkas Raidas Petrauskas scenoje spinduliavo energiją ir pasitikėjimu savimi. Kompaniją Raidui palaikė jo mokinės. „Jūs esate fejerverkas. Norėčiau taip išmokti judėti su aukštakulniais“, – gyrė I. Jankauskaitė.

„Tu neši šventę. Tai yra tai, ko reikia žmonėms“, – kalbėjo M. Mikutavičius.

Jaunasis gitaros virtuozas Rokas Mizeikis semiasi įkvėpimo iš gamtos ir paukščių. Rokas scenoje demonstravo užsidegimą ir norą groti. „Turi visus šansus, kad tai taptų tavo profesija“, – sakė I. Jankauskaitė.

„Gyveni muzikoje, tai yra fantastika. Rokas Lietuvoje gyvas!“ – kalbėjo J. Jankevičius.

Iliuzionistas Justinas Malinauskas scenoje rodė magijos triukų istoriją. Magas į pasirodymą įtraukė ir teisėjus, kurie, kaip tikino, puikiai praleido laiką. „Vienintelės aplinkybės, kai leidžiuosi būti apgaudinėjama ir esu laiminga“, – po pasirodymo sakė I. Jankauskaitė.

Mokslo populiarintojai N2 scenoje atskleidė, kaip iš tikrųjų buvo laimėtas Žalgirio mūšis. „Sprogimai taip arti buvo netikėti“, – kalbėjo I. Jankauskaitė.

„Tikiuosi jus pamatyti kitame etape. Esate džiaugsmas mūsų projektui“, – gyrė juos ir J. Jankevičius.

Šokėja ant stulpo Valerija Gneuševa pasirodymą skyrė kovų superžvaigždei Rose Namajunas. Išskirtinis pasirodymas neliko nepastebėtas ir sulaukė pagyrų. „Gerai, kad jūs čia esate. Laužote sekmadienio laidų formatą. Atnešate kitą muziką ir emociją“, – gyrė M. Mikutavičius.

„Energija ir azartas yra didelė vertybė. Tai yra labai profesionalu. Jūs mylite tai, ką darote“, – sakė I. Jankauskaitė.

Šokių kolektyvas „Aušrinė“ – Alytaus pažiba, šiais metais švenčianti 20 metų sukaktį. Šokėjos visada sugeba nustebinti bei sujaudinti – tą padaryti pavyko ir šį kartą. „Jūs padarėte tai, kas pavyksta ne kiekvienam. Pakvietėte į savitą, unikalų pasaulį“, – kalbėjo I. Jankauskaitė.

„Esate vienas iš gražiausių spindulių Lietuvos scenoje“, – gyrė M. Mikutavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?