Ekrane – kruvinas TV įžymybių konfliktas

Trys santuokos, tiek pat romanų ir mažiausiai šeši vaikai. Toks spalvingas Jungtinės Karalystės premjero Boriso Johnsono asmeninis gyvenimas. Apie vieną politiko meilės istoriją pasakojama „Netflix“ seriale, kuris pradedamas rodyti ateinančią savaitę. Tai – ne vienintelė naujiena, kurią šiomis dienomis siūlo internetinės televizijos.

Internetinių TV serialai – kiekveno skoniui.<br>Kadrai iš serialų
Internetinių TV serialai – kiekveno skoniui.<br>Kadrai iš serialų
„Visai žmonijai“<br>Kadras iš serialo
„Visai žmonijai“<br>Kadras iš serialo
„Physical“<br>Kadras iš serialo
„Physical“<br>Kadras iš serialo
„Tiesi linija“<br>Kadras iš serialo
„Tiesi linija“<br>Kadras iš serialo
„Išgyventi Vasarą“<br>Kadras iš serialo
„Išgyventi Vasarą“<br>Kadras iš serialo
„Veiksmo būrys“<br>Kadras iš serialo
„Veiksmo būrys“<br>Kadras iš serialo
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jun 8, 2022, 4:43 PM

Ekrano žvaigždžių intrigos, vyro smurtą patyrusios namų šeimininkės karjera ir kosmonautų nuotykiai Marse. Visa tai ateinančią savaitę laukia internetinių TV žiūrovų.

„Apple TV+“

„Visai žmonijai“ („For All Mankind“)

Serialo veiksmas vyksta paskutinį XX amžiaus dešimtmetį. Visų kosmonautų tikslas – Marso užkariavimas.

Varžybos dėl to, kas pirmas pasieks šią planetą, įsisuka visu tempu. Varžosi valstybės, neišvengiami ir vidiniai NASA konfliktai.

O išsilaipinusių Raudonojoje planetoje laukia dideli iššūkiai. Pavyzdžiui, dulkių audros, siaučiančios visoje planetoje.

Trečiojo sezono premjera – birželio 10 d.

„Physical“

Šeila Rubin – valgymo sutrikimų kamuojama pareiginga namų šeimininkė. Saulėtame San Diege (JAV) gyvenanti moteris nėra laiminga. Jos sutuoktinis Denas – agresyvus, flirtuoti su svetimomis moterimis nevengiantis vyras.

Gyvenimo prasmės nematanti Šeila vieną dieną atranda aerobiką. Tai jai padeda įveikti kompleksus. Ji tampa laisva, savimi pasitikinčia moterimi, kurios įtaka vis didėja.

Galiausiai ji įkuria nuosavą verslą – ima pardavinėti vaizdo kasetes su aerobikos pamokomis.

Antrojo sezono premjera – birželio 3 d.

„Netflix“

„Tiesi linija“ („As the Crow Flies“)

Ambicijos, skandalai, pavydas, kerštas. Tai – neatskiriama televizijos laidų vedėjų darbo dalis. Jų pasaulyje daug egoizmo.

Šios turkų kriminalinės dramos centre – dvi labai skirtingos moterys. Patyrusios žinių pranešėjos Leilos Kiran gyvenimas pradeda keistis, kai aplinkiniai ima kenkti jos karjerai.

Asli Tuna – jos mokinė, jauna praktikantė nesibodi kopti karjeros laiptais ne tiktai sunkiu darbu. Ji siekia sukompromituoti anksčiau savo dievintą Leilą ir užimti jos vietą.

Taip moterys tampa mirtinomis priešėmis, o jų konfliktas aplaistomas krauju.

Premjera – birželio 3 d.

„Išgyventi Vasarą“ („Surviving Summer“)

Su maištinga Niujorke gyvenančia paaugle Vasara Tores negali rasti bendros kalbos nei mokytojai, nei tėvai, nei draugai.

Dėl nepakenčiamo elgesio net iš kelių mokyklų pašalintą Vasarą tėvai išsiunčia pagyventi pas šeimos draugus, kurie yra įsikūrę kitame pasaulio krašte – Australijoje.

Mažame miestelyje ant vandenyno kranto apsigyvenusi Vasara ne tik pamilsta naujuosius namus ir čia gyvenančius žmones, bet ir atranda banglenčių sportą.

Premjera – birželio 3 d.

„Veiksmo būrys“ („Action Pack“)

Nuotykių kupinas animacinis serialas pasakoja apie keturis mažus, bet labai sumanius vaikus – tikrus didvyrius iš Veiksmo akademijos.

Suvieniję jėgas ir pasitelkę savo supergalias jie siekia įgyvendinti pagrindinę misiją – visur (net ir piktadariuose) įžvelgti gėrio grūdą.

Antrojo sezono premjera – birželio 6 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.