Monika Liu išsirinko vieną „Lietuvos balso“ mokytoją, su kuriuo norėtų keistis dainomis

Šį sekmadienį LNK žiūrovai išvys dar vieną jau įpusėjusio, jubiliejinio „Lietuvos balso“ etapą – nokautus. Naujame etape kūrybiški, o kartais ir pikantiški iššūkiai tęsis: vis kitus stilius, muzikines kalbas išbandys ne tik dalyviai, bet ir mokytojai, kurie trumpam apsikeis dainomis. „Monika Liu atliks Manto Jankavičiaus kūrinį, Mantas – Monikos, o Benas Aleksandravičius kūriniais apsikeis su Justinu Jaručiu“, – pasakoja projekto muzikos redaktorius Julius Valančauskas.

Monika Liu.<br>V.Ščiavinsko nuotr. 
Monika Liu.<br>V.Ščiavinsko nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2023, 1:09 PM

Mantas Jankavičius šortus pakeitė į sijoną

Kaip mokytojams sekėsi pasimatuoti kitų mokytojų batus? Štai Mantas Jankavičius Monikos Liu dainoje „Vaikinai trumpais šortais“ vieną aprangos detalę pakeitė kita – trumpais sijonais.

„Tiek jam, tiek Monikai Liu puikiai sekėsi atlikti vienas kito kūrybą: Monika Liu puikiai pagavo humoristinę Manto „Čiuožki“ nuotaiką, o Mantas puikiai išsisuko iš situacijos gana moteriškoje Monikos dainoje“, – kūrybinį procesą prisimena J. Valančauskas.

Tiesa, paklausta, kurio mokytojo koncertinį turą norėtų perimti, jeigu turėtų stebuklingą galimybę, Monika Liu nustebina savo atsakymu – tai būtų Benas Aleksandravičius. O ar galėtų maištingasis rokeris sudainuoti saldžiuosius „Sentimentus“? Pasirodo, taip: Benas taip pat pasirinktų Monikos Liu repertuarą.

Iškris beveik pusė dalyvių

Nokautai – skaudus etapas, nes šį kartą kiekvienas dalyvis kovoja ne tik su jauduliu ir nežinomybe, kaip aklosiose, ar su savo priešininku, kaip dvikovose, bet ir su visai kitais komandos nariais: toliau keliauja tik keturi iš aštuonių, nebent įvyksta „vagystė“.

Kiekvieno mokytojo komandai skirta viena laida: po savo pasirodymo dalyvis iš karto užima vieną iš keturių reitingavimo kėdžių (vietos kėdėse dėliojasi pagal stiprumą). Tie, kurie negavo vietos kėdėje arba buvo iš jos išstumti turi atsisveikinti su projektu, o vienintelė proga išlikti – būti pavogtam kito mokytojo (kiekvienas mokytojas turi po dvi galimybes „vogti“).

Kaip seksis pirmajai į nokautus siunčiamai Justino Jaručio komandai bus galima pamatyti jau šį sekmadienio vakarą „Lietuvos balse“, 19.30 val., per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.