M. Jacksono šeimai kovojant tarpusavyje, motina neigia buvusi pagrobta

Trims Michaelo Jacksono vaikams trečiadienį buvo skirtas naujas

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 27, 2012, 11:13 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:36 PM

Los Andželo aukštesnės instancijos teismo teisėjas Mitchellas Beckloffas laikinas vaikų globos teises skyrė to paprašiusiam jų pusbroliui, 34 metų Tito Jacksonui jaunesniajam. Tai įvyko po chaotiškos savaitės, kai pasirodė prieštaringų pranešimų apie šeimos matriarchės Katherine Jackson sveikatą ir buvimo vietą.

Praėjus kelioms valandoms po teismo trečiadienio posėdžio, Katherine Jackson davė savo pirmąjį po „dingimo“ interviu televizijai ir paneigė, kad ją buvo pagrobę jos suaugę vaikai. Be to, ji sakė esanti priblokšta, kad iš jos „buvo atimti“ vaikaičiai - 15-metis Prince'as Michaelas, 14-metė Paris ir 10-metis Blanketas.

82 metų Katherine Jackson, kuri vaikų globėja buvo paskirta pagal velionio sūnaus testamentą, kaip pranešama, buvo dingusi. Praėjusią savaitę Paris su ja negalėjo susisiekti.

Vėliau šeimos nariai sakė, kad ji ilsisi gydytojo nurodymu, vienos savo dukterų namuose Arizonoje.

„Apie mane sklando gandų, kad buvau pagrobta, - sakė ji interviu „ABC News“. - Šiandien atėjau čia pasakyti visiems, kad man viskas gerai. Mano vaikai niekada nepadarytų man tokių dalykų“.

Katherine Jackson sakė, jog teismo sprendimas, kuriuo laikina vaikų globa buvo skirta jos vaikaičiui Tito, buvo „pagrįstas melais“.

„Esu priblokšta, kad man išvykus mano vaikaičiai iš manęs buvo atimti, ir aš grįžtu namo“, - pridūrė ji.

Šeimos ginčas į viešumą iškilo anksčiau šią savaitę, kai saugumo kameros klano valdose netoli Los Andželo nufilmavo piktas Paris ir jos tetos, dainininkės Janet Jackson, rietenas.

Janet Jackson ir keturi kiti Katherine Jackson vaikai įsivėlė į ginčą dėl 2009 metais staiga mirusio brolio Michaelo testamento teisėtumo. Pagal testamentą jo turtas atsidūrė dviejų šeimai nepriklausančių testamento vykdytojų rankose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.