Kur dingo vienos daugiausia uždirbančių manekenių T. Banks iškilumai?

Antroje vietoje daugiausia uždirbančių modelių lentelėje esanti Tyra Banks (38 m.) vėl spindi. Ir ne tik dėl naujojo, keturiolika metų jaunesnio vaikino, britų modelio Roberto Evanso (24 m.). Manekenei pavyko atsikratyti papildomų kilogramų. Tiesa, tirpstantys kilogramai ištirpdė ir įspūdingą Tyros krūtinę.

T. Banks visuomet didžiavosi savo iškilumais. Tačiau dabar jos krūtinė gerokai mažesnė (nuotrauka kairėje).<br>AOP ir AP
T. Banks visuomet didžiavosi savo iškilumais. Tačiau dabar jos krūtinė gerokai mažesnė (nuotrauka kairėje).<br>AOP ir AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 30, 2012, 1:48 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:57 PM

Nuo 2009 metų T. Banks numetė 14 kilogramų, nes nusprendė, kad papildomas svoris kenkia jos sveikatai. Nors T. Banks tvirtina, kad nedarė nieko, kad sulieknėtų, tačiau, regis, sveika gyvensena „patiesino“ jos iškilumus.

Kad moteris suliesėjo, išduoda ir jos veidas.

Kiek anksčiau vienoje laidoje Tyra teigė, kad jai pavyko numesti svorio nesumažinant savo 34D dydžio krūtinės. Tačiau savaitgalį viename renginyje su juoda aptempta suknele pasirodžiusios manekenės nuotraukos byloja ką kita.

T. Banks sako, kad svorio numetė nesilaikydama radikalių dietų.

„Netikiu dietomis. Esu jų laikiusis anksčiau. Tačiau reikia keisti gyvenimo būdą“, - teigia ji. Modelis įsitikinusi – moterys turi norėti ne būti lieknos, o būti geriausios formos, kokios tik gali.

Net sverdama 73 kilogramus ji savo kūnu didžiavosi taip pat, kaip ir 1997 metais, kai pozavo „Sports Illustrated“ žurnalo viršeliui, nors tuomet ir svėrė 14 kilogramų mažiau. Tačiau prieš keletą metų pareiškė, kad papildomi kilogramai jai neduoda ramybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.