Dainininkas Mika prisipažino esantis gėjus (video)

Naujausias Mikos interviu nuliūdino tūkstančius dailiosios lyties atstovių visame pasaulyje. Populiariosios muzikos atlikėjas prisipažino esantis gėjus. Gandai apie jo seksualinę orientaciją lydėjo muzikantą nuo pat jo karjeros pradžios 2007 metais. Nors Mika niekada neneigė esantis homoseksualus, tai pirmas kartas, kai dainininkas tai pripažino.

Dainininkas Mika prisipažino esantis homoseksualus.<br>R. Danisevičius
Dainininkas Mika prisipažino esantis homoseksualus.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 8, 2012, 12:32 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:41 PM

28 metų muzikantas apie savo seksualinę orientaciją pasakė „Instinct Magazine“ žurnalistei. Mika atskleidė, kad jo naujoji daina „The Origin Of Love“ (liet. „Meilės kilmė“) yra apie jo meilės nuotykius su vyrais.

„Jeigu jūs manęs paklaustumėte, ar aš esu gėjus, aš atsakyčiau teigiamai. Ar šios dainos yra apie draugystę su vyrais? Aš taip pat atsakau teigiamai. Muzikoje aš atradau jėgų pripažinti save tokį, koks esu. Toks yra mano tikrasis gyvenimas“, – sakė Mika.

Muzikantas sakė niekuomet nebuvęs išrankus. Anot jo, jis galėtų įsimylėti žmogų, nesvarbu, kokia jo lytis. Juk mėgstama pajuokauti, kad biseksualus žmogus turi dvigubai daugiau šansų puikiai praleisti šeštadienio vakarą.

„Aš niekada neklijavau sau etikečių ir niekada neribojau savo laisvės. Taip pat niekada neįsisprausdavau į rėmus, su kuo turėčiau miegoti... Vadinkite mane kaip norite. Jeigu norite, galite mane vadinti biseksualu“, – anksčiau sakė Mika.

Visai neseniai tinklalapyje „Youtube“ pasirodė įrašas iš koncerto, kuriame Mika sakosi įsimylėjęs ir skiria mylimajam dainą „The Origin Of Love“. Pasiklausykite ir įvertinkite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.