A. Kutcheris ir A. Ambrosio įsiamžino seksualioje reklamoje (video)

Nors Ashtonas Kutcheris yra žinomas kaip geriausiai apmokamas televizijos aktorius, šį sezoną jis grįžo prie savo karjeros ištakų bei vėl tapo modeliu. Už vieną serialo „Du su puse vyro“ epizodą uždirbantis net 700 000 JAV dolerių, jis kartu su „Victoria’s Secret“ supermodeliu Alessandra Ambrosio pozavo brazilų sportinės aprangos kompanijos „Colcci“ reklamai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-10 18:56, atnaujinta 2018-03-17 11:03

Šis nuotraukų rinkinys – spalvingas, įkvėptas Brazilijos gamtos bei itin seksualus. Viename kadre A. Ambrosio, nedėvinti nei palaidinės, nei liemenėlės, yra prigludusi prie A. Kutcherio bei savo krūtinę dengia tik ranka, o aktorius, pasipuošęs languotais marškiniais bei mėlynais džinsais, laiko modelio džinsinius šortus bei apkabina ją per liemenį.

34-erių aktorius nuotraukose negali nuo modelio atitraukti žvilgsnio ir apkabina ją, dėvinčią mėlynų atspalvių suknelę, kadre, kuriame abu pozuoja ant sofos. Žiūrėti iš tiesų yra į ką – 31-erių manekenės kūnas atrodo nepriekaištingai, nors ji su vyru Jamie Mazur šią gegužę susilaukė jau antrosios atžalos.

Tai – ne pirmas kartas, kai pora kartu pozuoja. Jie jau žengė „Colcci“ podiumu kovą vykusios mados savaitės metu, o praėjusių metų birželį kartu reklamavo kompanijos džinsinių drabužių kolekciją, taip pat – rudens aprangos liniją.

A. Kutcheris šiandien yra vienas žymiausių Holivudo aktorių, vaidinęs kultiniame filme „Drugio efektas“, tačiau jo karjera prasidėjo modelių agentūrose. Praeityje žymus modelis yra pozavęs net „Calvin Klein“ mados namų reklamai. Šią savaitę buvo paskelbta, jog jis – šiuo daugiausiai uždirbantis televizijos aktorius, komedijoje „Du su puse vyro“ pakeitęs į skandalus įklimpusį aktorių Charlie Sheeną.

Įspūdingu uždarbiu pasigirti gali ir A. Ambrosio – pakeitusi buvusį „Colcci“ veidą Gisele Bundchen, ji šiemet išsiveržė į geriausiai uždirbančių pasaulio modelių šeštuką, sudarytą žurnalo „Forbes“. Pagal šį finansinį leidinį, modelis per metus uždirbo net 6,6 milijono JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.