E. Longoria ir S. Johansson prabilo apie išžaginimą ir abortą (video)

Holivudo žvaigždės Scarlett Johansson, Eva Longoria ir Kerry Washington nusprendė prabilti apie abortus ir išprievartavimus ir taip patraukti JAV moterų dėmesį. Šias aštrias temas garsios aktorės pasirinko įsijungdamos į prezidento Baracko Obamos palaikymo frontą.

E. Longoria įsiliejo į demokratų kariauną per JAV prezidento rinkimus.<br>youtube.com
E. Longoria įsiliejo į demokratų kariauną per JAV prezidento rinkimus.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-17 17:45, atnaujinta 2018-03-16 01:14

Organizacijos MoveOn.org sukurtame klipe S. Johansson, E. Longoria ir K. Washington žeria kritiką respublikono Mitto Romney adresu.

Aktorės sutiko padėti liberalios minties organizacijai, nes pritaria jos nuostatoms abortų ir kitais klausimais. Garsenybės aktyviais kovoja už moterų teises, todėl kai kurie respublikono M. Romney pasisakymai jas žeidžia. Pavyzdžiui, Scarlett Johansson nesupranta, kodėl M. Romney kėsinasi į lėšas, skirtas moterų sveikatos priežiūrai užtikrinti. Ji prieštarauja, kad organizacijai „Planned Parenthood“ būtų nutrauktas finansavimas. Ši moterų sveikata besirūpinanti grupė atlieka įvairias paslaugas, kurių sąraše yra ir abortas.

Kerry Washington baisisi respublikonų užmoju įstatymu iš naujo apibrėžti, kas yra išžaginimas. Eva Longoria įgelia B. Obamos varžovui už siekį užgniaužti moterų teisę į abortą.

„Jeigu manote, kad rinkimai nepaveiks jūsų gyvenimo, pamąstykit iš naujo, - tikina S. Johansson ir paragina, - Balsuokit už Baracką Obamą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.