Nuo buvusio vyro šešėlio atlikėją Shakirą gelbsti dešimt metų už ją jaunesnis mylimasis

Iš Kolumbijos kilusi atlikėja Shakira (35 m.) – nenuspėjama. Vieną dieną ji kuria šokti verčiančias dainas, kitą gelbėja alkanus vaikus, o trečią netikėtai paskelbia žinią apie ilgokai slėptą nėštumą. Nors ją reketuoja buvęs mylimasis, scenos žvaigždė švyti iš laimės ir džiaugiasi sutikusi dešimčia metų jaunesnį futbolininką.

Shakira ir dešimčia metų jaunesnis Gerard’as Pigue susipažino jos populiariausio klipo „Waka Waka” filmavimo aikštelėje.<br>AP
Shakira ir dešimčia metų jaunesnis Gerard’as Pigue susipažino jos populiariausio klipo „Waka Waka” filmavimo aikštelėje.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

Živilė Barkauskaitė ("Stilius")

Oct 17, 2012, 8:50 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:06 AM

Savo pirmąjį kontraktą su muzikos įrašų kompanija „Sony Records” Shakira pasirašė būdama vos trylikos metų.

Aštuoniolikos ji jau buvo žymiausia Kolumbijos žvaigždė ir įkūrė labdaros organizaciją, besirūpinančią skurstančiais vaikais.

Pasaulinio pripažinimo atlikėjai teko palaukti. Didžiąją sceną su hitu „Whenever Whenever” Shakira šturmavo būdama 24-erių, ir nuo tada gerbėjų dėmesys neblėsta.

Tik dabar, būdama šeštą mėnesį nėščia, dainininkė atšaukė artimiausius savo pasirodymus. Bet gerbėjų tai nenuliūdino. Atvirkščiai, jie džiaugiasi, kad jų dievaitė, taip ilgai ieškojusi meilės, pagaliau jaučiasi laiminga.

Būsimo Shakiros pirmagimio tėvas – Barselonos futbolo komandos žvaigždė Gerard’as Pique (25 m.).

Būsimieji tėvai nori pasimėgauti laukimu. Pora nepaleidžia vienas kito rankų ir švytėte švyti džiaugsmu.

Įsimylėjėlių laimės neapkartino net neseniai pasaulį apskrieję gandai apie jiems gresiančius finansinius nuostolius.

Ilgametis Shakiros draugas argentinietis Antonio de la Rua, taip ir nesugebėjęs nusivesti jos iki altoriaus, liepos mėnesį kreipėsi į teismą siekdamas prisiteisti iš dainininkės 260 milijonų JAV dolerių (670 milijonų litų).

Galbūt iš pavydo, o gal tiesiog siekdamas materialinės naudos Antonio pradėjo teismo procesą. Tokį sprendimą jis grindžia tuo, kad neva dėl savo buvusios mylimosios populiarumo paaukojo karjerą ir ne vieną pelningą sandorį.

Taip pat iš Shakiros sėkmės šiuo metu siekia pasipelnyti jos buvusi tarnaitė. Ši moteris internete pardavinėja neva atlikėjos sekso vaizdo įrašą.

Shakiros vadybininkas tokius žingsnius vadina siekiu pralobti ir teigia, kad minėtame vaizdo įraše neįmanoma suprasti, kas nufilmuota. Shakira, viešai paskelbusi apie savo nėštumą, šiuos gandus nustūmė į užmarštį.

Atlikėja ir futbolininkas susitikinėja jau dvejus metus, nors apie užsimezgusią draugystę Shakira viešai paskelbė tik pernai.

Ji paviešino socialiniuose tinkluose jųdviejų su Gerard’u nuotrauką ir prierašą: „Pristatau jums savo saulės spindulėlį.”

Nuo to laiko pora dažnai demonstruoja savo meilę siuntinėdami vienas kitam paveikslėlius socialiniuose tinkluose.

Gerard’as su Shakira jau spėjo nusipirkti ištaigingus bendrus namus Ispanijoje.

Nors dainininkės mylimasis yra dešimčia metų už ją jaunesnis, atlikėjos artimieji teigia, kad tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio.

G. Pique su Shakira susipažino jos populiariausio klipo „Waka Waka” filmavimo aikštelėje. Vos jį pamačiusi atlikėja suprato: „Tai jis.”

Jau seniai apie atžalas svajojanti žvaigždė atskleidė būsimo pirmagimio lytį – gims berniukas.

Shakiros ir Gerard’o draugai teigia, kad pora vienu vaiku žada neapsiriboti ir planuoja kurti gausią šeimą.

Shakira žurnalistams pasakojo, kad savo atžaloms būtinai parodys vaizdo įrašą iš savo pirmojo viešo koncerto – tada jai buvo vos trylika metų.

„Tai yra jūsų mama. Ir tai yra tai, ką ji įpratusi veikti”, – mintyse su būsimomis atžalomis jau kalbasi atlikėja.

Garsios poros gyvenimu besidomintys gerbėjai pastebėjo ne vieną įdomų sutapimą.

Gerard’o ir Shakiros intelekto koeficientas yra vienodas – 140. Vadinasi, tai viena protingiausių porų pasaulyje, nes vidutinis žmogaus intelekto koeficientas yra tarp 90 ir 110.

Be to, jie abu yra gimę tą pačią dieną – vasario 2-ąją.

Dar vienas netikėtas sutapimas – Shakira ir Gerard’as tą pačią dieną yra patekę į nelaimes: Shakirą užpuolė jūrų liūtai, o jos mylimasis pateko į autoavariją. Gal iš tiesų jų meilė yra nulemta žvaigždžių?

Kitais metais Amerikos televizijos projekte „The Voice” Shakira turėtų pakeisti komisijos narę Christiną Aguilerą. Ši atlikėja nusprendė padaryti pauzę televizijos projekte, nes ketina susikoncentruoti į savo muziką. Shakira tuo metu savo rankose jau sūpuos mažylį.

Daug dėmesio - vaikams

Shakira įkūrė JAV labdaros organizaciją „Barefoot Foundation”, kuri siekia, kad mokslas būtų prieinamas visų socialinių sluoksnių vaikams. „Barefoot Foundation” skiria paramą šešioms mokykloms ir 30 tūkst. vaikų.

Shakira aktyviai dalyvauja ir tarptautinėje AIDS, maliarijos ir skurdo prevencijos programoje „ONE Campaign”.

Ji remia labdaros organizaciją „Habitat for Humanity”. Ši organizacija parūpina būstus nepasiturinčioms šeimoms.

Shakira taip pat remia pelno nesiekiančią labdaros organizaciją „Children’s Defense Fund”, yra UNICEF geros valios ambasadorė.

Viena mėgstamiausių atlikėjos muzikos grupių – „AC/DC”.

Shakira teigia visuomet žinojusi, kad taps viešu asmeniu.

Arabų kalba vardas Shakira reiškia „pilna malonės”.

Muzikinis klipas „Waka Waka” portale „YouTube” buvo peržiūrėtas per 500 milijonų kartų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.