Kiek už skyrybas pakloja žvaigždės?

Nuo meilės iki neapykantos – tik vienas žingsnis. Tai liudija ir britų dainininko Sealo (49 m.) bei vokiečių kilmės supermodelio Heidi Klum (39 m.) skyrybų drama. Praeityje viso pasaulio širdis pavergusi jausminga gražuolės ir pabaisos istorija virto aršia kova.

P.McCartney ir dvidešimt šešeriais metais jaunesnė buvusi manekenė su kojos protezu Heather Mills susituokė 2002 metais.<br>AP
P.McCartney ir dvidešimt šešeriais metais jaunesnė buvusi manekenė su kojos protezu Heather Mills susituokė 2002 metais.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

„Stilius"

Nov 21, 2012, 11:08 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:18 AM

Neseniai pavydo apakintas Sealas viešai apkaltino savo buvusią žmoną neištikimybe su asmens sargybiniu ir tikisi iš jos prisiteisti dalį turto. Heidi turtas vertinamas 70 milijonų JAV dolerių (175 milijonai litų), o Sealo – 15 milijonų JAV dolerių (37,5 milijono litų).

Šešerius metus santuokoje pragyvenę Holivudo aktoriai Ashtonas Kutcheris (34 m.) ir Demi Moore (49 m.) neseniai pradėjo oficialų skyrybų procesą, kuriame svarbiausias tikslas – pasidalyti turtą. Tačiau jiems to padaryti taikiai nepavyksta. Garsi pora apie sprendimą skirtis pranešė dar praėjusių metų lapkričio mėnesį – po to, kai Ashtonas buvo neištikimas savo žmonai su 22-ejų Sara Leal.

Nepavykus taikiai susitarti, poros kova dėl turto greičiausiai pateks į teismą. A.Kutcherio turtas siekia 87 milijonus svarų sterlingų (369 mln. litų), o D.Moore – 94 milijonus svarų sterlingų (398,7 mln. litų).

Prieš penkerius metus vykusią aršią skyrybų kovą, buvęs bitlas Paulas McCartney (70 m.) prilygino „ėjimui per pragarą”.

P.McCartney ir dvidešimt šešeriais metais jaunesnė buvusi manekenė su kojos protezu Heather Mills susituokė 2002 metais, tačiau po ketverių metų sutuoktiniai paskelbė apie skyrybas. Jų skyrybos buvo dramatiškos ir truko apie porą metų. H.Mills iš buvusio sutuoktinio troško prisiteisti 250 milijonų dolerių (625 milijonus litų), tačiau gavo 48,6 milijono dolerių (101,5 milijono litų).

Kova dėl turto ilgą laiką vyko tarp krepšininko Simo Jasaičio (30 m.) ir jo buvusios žmonos grožio konkursų dalyvės Vaidos Jasaitienės (33 m.). Žinoma, čia sukosi ne tokie dideli pinigai kaip užsienio garsenybių skyrybų bylose.

V.Jasaitienė iš buvusio sutuoktinio siekė prisiteisti 3 milijonus litų. Tačiau šį vasarį Vilniaus apygardos teismas porą oficialiai išskyrė ir buvusių sutuoktinių užgyventą turtą padalijo pusiau. V.Jasaitienei atiteko 1 milijonas 105 tūkstančiai litų, apartamentai bei visureigis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.