K. Middleton artima draugė prasitarė, kad Kembridžo kunigaikštienė - tikrai laukiasi

Kembridžo kunigaikštienė padovanos britams ypatingą Kalėdų dovaną - karališkoji sutuoktinė laukiasi, teigia jos artima draugė nuo mokyklos laikų.

Kembridžo kunigaikštienė padovanos britams ypatingą Kalėdų dovaną - karališkoji sutuoktinė laukiasi, teigia jos artima draugė nuo mokyklos laikų.<br>AP
Kembridžo kunigaikštienė padovanos britams ypatingą Kalėdų dovaną - karališkoji sutuoktinė laukiasi, teigia jos artima draugė nuo mokyklos laikų.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2012-11-30 09:57, atnaujinta 2018-03-15 00:01

Jessica Hay prasitarė, kad kunigaikštienė, kuri iki vestuvių buvo žinoma kaip Kate Middleton, ir jos vyras princas Williamas apie būsimą kūdikį paskelbs kito mėnesio pradžioje. Tai bus pirmasis poros vaikas.

Žurnalui „Life & Style“ J.Hay sakė: „Tai žinau iš patikimiausio šaltinio ir to nereikia vertinti nerimtai. Tai bus nuostabios, džiugios naujienos“.

J. Hay lankė tą pačią privilegijuotą Marlboro mokyklą kaip ir kunigaikštienė, o pernai balandį svečio teisėmis dalyvavo jos karališkosiose vestuvėse.

J. Hay sakė, kad karališkoji šeima nepaprastai džiaugiasi, kad kitais metais sutiks į šį pasaulį atėjusį naują savo narį, ir pridūrė: „Jie apie Williamo ir Catherine vaikus kalbėjo jau gana seniai“.

Be to, draugė tiki, kad Williamas ir Catherine bus tobuli tėvai: „Williamas tikrai bus daug padedantis tėtis ir smarkiai neskliaus auklėmis savo ir Catherine vaikams auginti. Jie abu savo privačiame gyvenime stengiasi būti kaip įmanoma normalesni ir tai, žinoma, tęsis, kai jie turės vaikų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.